USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гіркін готовий занапастити мільйонне місто, щоб убити 10 тисяч «укрів». АУДІО

25 Липня 2014 17:48
Терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) хоче організувати теракт з вибухом у багатоповерхових будинках.

Про це свідчить запис розмови учасників терористичної організації "ДНР" Дениса Пушилина і Андрія Пургіна, - повідомляє УНІАН.

Бойовики говорять про те, що Стрєлков "зірвав роботу торгових мереж, зупиняються шахти", а його спільники "просто грабують місто". "Він занапастить мільйонне місто, щоб убити десять тисяч українців", - каже терорист Пургін.

Обережно, присутня ненормативна лексика.

Розмова бойовиків про теракт починається з 4:26.



Нагадаємо, раніше Ігор Гіркін (Стрєлков) констатував стратегічну поразку бойовиків. З його слів, українська сторона перерізала останню основну трасу, яка з'єднувала Донецьк з Луганськом а, відтак і з РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ГАНЬБА яйценюку Показати IP 24 Грудня 2015 10:06
gh
ГАНЬБА воруючій жидя Показати IP 24 Грудня 2015 10:21
нехай клятий воруючий яйценючий паразитний жидовський кабмін з парашенком живуть на сорок доларів зарплати в місяць так як пенсіонери з на мізерні непроіндексовані і непідняті пенсії брехуном з підвищень пенсій яйценюком-х у й л о м !!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus