USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гірники Донбасу просять уряд не зупиняти АТО. ЗАЯВА

16 Червня 2014 14:29
Незалежна профспілка гірників Донбасу закликає український уряд не зупиняти АТО в Донбасі, а якщо знадобиться, то і ввести військовий стан.

Про це йде мова в заяві Незалежної профспілки гірників Донбасу, текст якої є в розпорядженні Еспресо.TV.

Наводимо повний текст документу:

«Останнім часом з боку деяких вітчизняних політиків і бізнес-структур знову зазвучали заклики до уряду України та її Президента «припинити антитерористичну операцію і сісти за стіл переговорів» заради «мирного врегулювання конфлікту на південному сході країни». Днями з подібною пропозицією знову виступив віп-менеджмент компанії ДТЕК, що належить олігархові Ринату Ахметову.

Хотілося б запитати у доморощених «миротворців», з ким вони збираються сідати «за стіл переговорів»? З купкою відморозків з так званих ДНР і ЛНР, які ось вже три місяці відверто займаються мародерством і тероризмом на території Донбасу, викрадають і вбивають мирних громадян, використовують жінок і дітей у вигляді «живого щита» у протистоянні з підрозділами Збройних сил України? Або з чеченськими бойовиками та російськими диверсантами, яких Кремль активно закидає на нашу землю з метою подальшої дестабілізації ситуації? Немає сенсу сідати за «стіл переговорів» і з місцевою владою, яка фактично відсутня в зоні збройного протистояння. Яка сама сприяла розпалюванню сепаратистських настроїв в нашому Донбасі.

Давно помічено, що як тільки урядові війська припиняють АТО, в регіон активізуються поставки живої сили і важкого озброєння з Росії. Якщо з ким і вести переговори, так це з кремлівським керівництвом про відвід з території нашої країни їх збройних підрозділів, про припинення закидів зброї і диверсантів-«добровольців». Але це - прерогатива українського уряду, МЗС, а вже ніяк не містечкових князьків і олігархів, що намагаються у власних інтересах шантажувати українську владу «подальшою загибеллю десятків і сотень мирних громадян».

Вважаємо неприпустимим і небезпечним припинення антитерористичної операції на території Донбасу. Люди вже гинуть і будуть гинути, якщо не знищити осередки самого тероризму. І чим швидше це відбудеться, тим швидше настане мир на нашій землі. Ще місяць терору - і в Донбасі повністю завалиться економіка, у тому числі і вугільна промисловість. Лише після повної ліквідації закинутих на нашу територію з-за кордону бандитських формувань можна буде говорити про мирні переговори. А поки Незалежна профспілка гірників Донбасу закликає український уряд не зупиняти АТО в Донбасі, а якщо знадобиться, то і ввести військовий стан. Адже «жах без кінця» - це зовсім не означає «жахливий кінець».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
НЕЛУЧАНИН Показати IP 16 Червня 2014 15:13
тролі !!!!! АГОВ !!!!! ДЕ ВИ !!!!!! вибити ту мерзоту кацапсько-рашистську до останньої ноги !!!!!!
Українець до НЕЛУЧАНИН Показати IP 16 Червня 2014 15:19
коментар було видалено
Дончанин Показати IP 16 Червня 2014 15:24
коментар було видалено
Горохівець Показати IP 16 Червня 2014 15:36
А так хочеться почитати видалені коментарі...
сура до Горохівець Показати IP 16 Червня 2014 16:51
солідарна
гість Показати IP 16 Червня 2014 15:50
Та нашо якійсь там ДНР якась економіка? Впевнений, що вони навіть не знають що це слово означає. Найманці проросійські, за гроші ладні знищити все і всіх. Немає їм пощади!!!
знаю Показати IP 16 Червня 2014 15:54
А назвіть призвище того керовника "незалежною" профспілкою? То така людина, що...?! Коли треба і мати рідну продасть і на Донбасі шахтарі це знають!!! Микола Волинко - це політикан, а не профспілковий діяч!!!
НЕЛУЧАНИН до знаю Показати IP 17 Червня 2014 11:33
ти, на щастя, навіть не політикан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus