USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гірники на Волині пікетували будинок мера

28 Грудня 2014 23:18
Перекриття траси гірниками на Волині сьогодні, 28 грудня, тривало майже 8 годин, - повідомляє Нововолинськ діловий.

За цей час від кожної шахти обрали своїх представників до ініціативної групи.

Уже після 18-ї години, згідно з результатами першої наради шахтарських активістів, вирішили розблокувати рух і піти до мера Нововолинська в гості.

Протестувальники рушили до оселі очільника міста, що розташована на вулиці Кобзаря, 28-а.

Подзвонили і постукали у хвіртку. Через мегафон люб'язно запросили Віктора Борисовича поспілкуватися з шахтарями, але їм не відповіли.

Тоді шахтарі заспівали йому колядку "Нова радість стала". Покричали: "Ганьба!" і "Люстрація!" .

Після чого, на ґанок вийшла дружина Віктора Борисовича та сказала, що його немає.

Нагадаємо, 24 грудня до півтисячі гірників Нововолинська вийшли на центральну площу міста на попереджувальний страйк з вимогами виплатити заборговану заробітну плату та відновити фінансування вугільної галузі. А вчора, 27 грудня, шахтарі перекрили трасу Ковель - Володимир-Волинський - Червоноград - Жовква у Нововолинську, вимагаючи не закривати шахти №1 та №9, а також виділити кошти на добудову шахти №10.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 28 Грудня 2014 23:30
усі на майдан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 29 Грудня 2014 02:18
Варто згадати, хто є корінне населення міста.
патріот до Анонім Показати IP 29 Грудня 2014 07:06
Знову хочете людей один на одного натравити такими коментами "писаки" хр...і?!!!
віра Показати IP 29 Грудня 2014 07:04
А до чого тут мер? Він бюджет країни приймає? До Києва слабо, до Кабміну, з'їздити?!:)
Mik (галицька миша) Показати IP 29 Грудня 2014 08:27
Чиї шахти? Державна власнiсть України? Чи обласна? Чи мiсцева? Чи приватна? Хто повинен фiнансувати? Яке саме вiдношення має мер м.Нововолинська до цих шахт? Потрiбна конкретнiсть! А це що ж таке: стоять натовпом, спiвають "колядку" (чи "щедрiвку"?) та лементують: "Люстрацiя!"? Не боротьба за економiчнi права, а вистава низького рiвню! До речi: згiдно з версiєю автора, дружина мера вийшла "на ганок". А "ганок" - це що таке? (Якщо йдеться про "сходи i майданчик перед дверями будинку", треба писати "ґанок".)
Штефан, Луцьк Показати IP 29 Грудня 2014 08:56
Для тих, хто не знає: Міський голова Нововолинська Віктор Борисович - бомж-безхатько. Зі власного житла у нього тільки 3-кімнатна квартира на Шахтарському м-ні, яку він близько 5 років ремонтує. Проживає у віллі донедавно безробітного племінника Б.Очеретка. У якій орендує 80 кв.м. Біля вілли, впритул, іще одна земельна ділянка, очевидно, під зимовий сад. Задекларовав декілька земельних ділянок. Має будиночок у с. Світязь із землею. Працює у міськраді, ще із комуністичного 1986 року. І до цих пір. Родом із міста Снєжноє на Донбасі Як і все нововолинське найвище міське начальство у промисловості та місцевій владі. Має вплив (не за так) на певні кримінальні кола і нерідко використовує їхню підтримку. На всіх мітингах і віче, у натовпі, стоять його люди. Міліція, прокуратура, СБУ, суд - все схоплене і використовується.
шахтар до Штефан, Луцьк Показати IP 29 Грудня 2014 09:22
Мова про шахтарів та їх проблеми, а не статки мера!!! Коли вже вас покине велика "Зелена жаба"???:)
Штефан, Луцьк до шахтар Показати IP 29 Грудня 2014 10:12
Мова не тільки про шахтарів, а й про публічну особу В.Сапожнікова, яку на мера обрали шахтарі. І яким він 4 рази клявся, коли й йшов на мера - турбуватись про їхній добробут, родини та робочі місця згідно "Закону про місцеве самоврядування" і згідно якого він у місті за все відповідає. Віктор Борисович не хотів цього робити, а турбувався тільки про власний гаманець, ставши мільйонером завдяки шахтарській терплячості. Ці хлопці йому вірили. Тепер надійшла пора відповідати за всі гидоти, які накоїв за 20 років феодального князювання.
віктор до Штефан, Луцьк Показати IP 29 Грудня 2014 13:21
У пана Сапожникова радниця була чи ні? Як тої радниці Ф.І. О? Хтось знає?
Анонім Показати IP 29 Грудня 2014 12:15
Нововолинці не гришіть, вам попав розумний , діловий , господар мер міста Сапожніков. Ідіть до Києва і там вимагайте при чому тут він. Ви ще не знаєте що таке поганий мер приїдьте в Ковель то побачите і за голову візьметеся. Шануйте свого!!!
Штефан, Луцьк до Анонім Показати IP 29 Грудня 2014 14:13
Він, очевидно, не їхній. Не волинських шахтарів. Що воно таке, трудно второпати. Вашому Кіндеру ("дитина" - нім.) іще рости й рости. :)))
Анатоль_ до Штефан, Луцьк Показати IP 29 Грудня 2014 14:52
Наталіє Семенівно(Штефане), щось ти сьогодня не у доброму гуморі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus