USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт

26 Квітня 2021 12:02
Спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила обвинувальний акт Ігорю Гладковському.

Про це РБК-Україна розповіла спікер САП Ольга Постолюк.

«Він сьогодні добровільно з’явився до САП. Йому вручено обвинувальний акт», – заявила Постолюк.

Вона зазначила, що Ігор Гладковський не був затриманий.

Так, 21 квітня Ігоря Гладковського НАБУ оголосило в розшук. За даними слідства, підозрюваний у 2015-2017 роках реалізував схему з постачання контрабандних товарів підприємствам «Укроборонпрому» з використанням ТОВ «Оптімумспецдеталь» та інших компаній. За цією схемою йому нібито перераховували 50% від загальної суми незаконно отриманого прибутку – 950 тисяч гривень.

У ніч проти 26 квітня син Олега Гладковського прибув в Україну із Франкфурта. У «Борисполі» його зупинили прикордонники на п’ять-сім хвилин, після цього його відпустили.

Раніше повідомлялося, що учасниками схеми із розкрадання в оборонному комплексі є ексзаступник секретаря РНБО Олег Гладковський, його син Ігор з другом і директор Укроборонпрому Павло Букін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Квітня 2021 12:33
Контрабанда? Да йому подяку вручити треба після того, як виявилося, що зброю в 2014 році нам ніхто постачати не хотів і тільки через якогось болгарина з складів у Чехії щось там ліваком купляли.Тепер все вилазить наружу. І за те що ту зброю звозили в Україну як хто міг всіми правдами і неправдами треба дякую сказати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus