USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гладковському одягли електронний браслет

21 Жовтня 2019 17:06
Колишньому заступнику секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олегу Гладковському наділи електронний засіб контролю.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив адвокат Гладковського Руслан Волинець журналістам в Києві.

«Застава внесена, всі процедурні документи оформлені, і ви бачили, що Олег Володимирович був звільнений із СІЗО. Будемо далі виконувати інші частини ухвали суду - нам потрібно здати паспорти», - заявив він.

«Так, браслет наділи, браслет є, виконуємо ухвалу суду. Ми не згодні, але потрібно її виконувати», - додав Волинець.

Колишнього першого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського затримали 17 жовтня. 18 жовтня детективами НАБУ повідомлено йому про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України. 19 жовтня Вищий антикорупційний суд України оголосив про обрання запобіжного заходу Гладковському у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі понад 10 млн грн. Заставу 21 жовтня внесла сім'я Гладковського.

25 лютого команда журналістських розслідувань Bihus.Info опублікувала розслідування, в якому стверджувалося, що Ігор Гладковський, син Олега Гладковського, за допомогою фірм – «прокладок» поставляли оборонним підприємствам контрабандні російські деталі за завищеними цінами

Згідно з даними журналістів, розмір розкрадань становить мінімум 250 млн грн.

САП відкрила кримінальне провадження для перевірки оприлюднених журналістами фактів про мільйонні оборудки в оборонній сфері.

Гладковський був звільнений з посади першого заступника секретаря РНБО указом президента Петра Порошенка 4 березня.

У липні 2019 року Гладковський знову очолив корпорацію «Богдан», президентом якої він був з моменту її створення в 2005 році до призначення на держслужбу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2019 17:15
йому треба ще ТМ-57 на спину
777 Показати IP 21 Жовтня 2019 21:42
а надо бы петлю на шею.....помогает.
ан Показати IP 22 Жовтня 2019 09:17
та виправдають скоро.не переживайте. нічого в нас не міняється. влада нова , а схеми ті ж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus