USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Гламурна київська діджейка вразила луцьку публіку

30 Вересня 2008 08:57

У луцькому нічному клубі «Золото», у ніч з 26 на 27 вересня, відбувся виступ Анастасії Литвиненко(DJ Anastasya), яка вразила всіх присутніх не тільки музикою, а своїми запальними танцями та екстравагантним вбранням. Про це 30 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Розпочав вечірку Леонід Гловінський (DJ Маяк), який підтримав традиції гарних вечірок, і грав виключно ексклюзивні відомі речі. Близько 01.00 за діджейський пульт долучилася DJ Anastasya. Упродовж двох з половиною годин драйв від резидента київського клубу «Арена» поєднувався з танцями від шоу-балету «Аурум».
На запитання чому DJ Anastasya вибрала для гри музичний напрямок хауз, вона відповіла, що «це найпозитивніший стиль музики, який надає можливість розважитися кожному, хто її слухає. Про те, як вона потрапила в «Арену», пані Литвиненко відповіла, що діджеїв – дівчат мало, а хороших DJ жіночої статі ще менше».
За словами діджейки, кожен грає свій стиль, і тому особливої конкуренції не виникає. Однак, за чотири роки музичного творіння, DJ Anastasya висловила думку, що навіть гра в різних напрямках не зменшує відповідальності перед публікою. «Грати потрібно якісну, позитивну музику, і відвідувати вечірки не лише в своєму місті, а й в інших. Саме це сприяє розвитку музичного кругозору і постійній новизні в житті», – наголосила Анастасія Литовченко. Цікаво, що під час виступу DJ Anastasya невідмовляла у проханні сфотографуватися та зіграла свій власний мікс на пісню гурту Токіо «Help me».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 10:08
Запитання до редакції на засипку: що таке стиль пауз?
Анонім Показати IP 30 Вересня 2008 12:30
І ще одне зауваження, насткільки я пам'ятаю, Леонід не Словінський, а Гловінський. Напевно музика була гучна, не розчули...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus