USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Голкіпер «Волині»: «Команда у Луцьку нікому не потрібна»

21 Травня 2013 10:31
Воротар луцької «Волині» Максим Старцев зазначив, що футбольна команда у Луцьку нікому не потрібна, - пише «Український футбол».

Голкіпер «хрестоносців» Максим Старцев розповів про настрій, який панує серед футболістів та про фінансову ситуацію в луцькій команді. Зокрема він зазначив, що керівництво клубу продовжує годувати гравців обіцянками: «Поки що ми лише чуємо від керівників, а тепер уже й Віталія Володимировича, що все буде гаразд. Але поки це - лише слова. У нас же, футболістів, складається враження, що команда в Луцьку нікому не потрібна. Віталій Кварцяний — уже третій тренер, який із нами працює в сезоні, й він третій говорить, аби ми не переживали й думали про футбол. І ми розуміємо, що так вони хочуть нас мотивувати. Не всі, але більшість гравців поставилися до цього професіонально й вирішили (поставлене завдання) зберегти клубові прописку в еліті. Проте, що буде далі, покаже час».

Також воротар розказав, що заборгованість перед футболістами погасили лише частково: «Із нами розрахувалися за січень. Тобто наразі заборгованість клубу — майже чотири місяці. Цього тижня Віталій Кварцяний їде на зустріч із керівниками, тож лише після неї може з’явитися бодай якась конкретика».

Максим Старцев не виключає, що залишить команду після закінчення сезону: «Я приходив у «Волинь», коли клуб ставив перед собою завдання виходу в єврокубки. Тривалий час ми йшли п’ятими і все було гаразд, але після зими все пішло шкереберть, а разом із цим змінилися й результати. Особисто боротися щороку за виживання не хочу, тому, якщо нічого не зміниться, шукатиму новий клуб. Інша річ, якщо його не знайду, — тоді доведеться залишитися в Луцьку».

Нагадаємо, що завдяки нічийному результату у матчі 29-го туру Прем'єр-ліги проти «Говерли», «Волинь» забезпечила собі пропуску у Прем'єр-лізі на наступний сезон. А також пройшла атестацію на наступний сезон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олександр Показати IP 21 Травня 2013 12:24
По яку "професійність", Максиме, ти говориш... У "Кривбаса" ситуація абсолютно така ж, але усі знають, як вони грали навесні і кого обігрували. А ви взяли три очки у всіх іграх, причому на ці ігри було відразливо дивитися. Такої стидоби я ще не бачив. Це при тому, що ваша зарплата усім відома - більше як по 30 тисяч гривень на місяць! А у декого в рази більше! То ж із голоду ви не пухли, а зарплату все одно виплатять, рано чи пізно, хай і через суд, і вице добре знаєте. Ви їздили на збори у Туреччину взимку, проводили повноцінні тренування - і так грати. Про яку "професійність" мова? Усім вам давно лише гроші в голові, яких, відверто, ви не варті...
Баннед до Олександр Показати IP 21 Травня 2013 12:52
Меньше 10 000 долларов там зарплаты нет ниукого... Если только у единиц молодых игроков. А у большинства вообще 15-25 тыс.
Наболіло Показати IP 21 Травня 2013 14:37
Крім того,повне утримання гравців:харчування, одяг (нехай і спортивний), житло,медичне обслуговування! Що не вистачає грошей на розваги, гравці?
скептик Показати IP 21 Травня 2013 23:30
Я уже давно положил болт на украинский футбол.Договорные игры,подкупы судей,пофигизм игроков.За кого тут болеть?Отсюда и у сборной нет игры и не в тренере тут дело.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus