USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

«Голос України» опублікував Закон про санкції

11 Вересня 2014 09:16
Газета Верховної Ради «Голос України» опубліковала Закон про санкції, на підставі якого будуть вжиті заходи впливу на Росію, що вчинила акт агресії проти України, - повідомляє «Укрінформ».

Документ також розміщенийна сайті видання.

Нагадаємо, 10 вересня Президент України Петро Порошенко підписав і повернув до Верховної Ради закон про санкції.

Після підписання Закон вступає в силу на наступний день після його опублікування.

Закон був прийнятий 242 голосами 14 серпня.

Згідно з документом, Рада національної безпеки і оборони України отримала право блокувати активи, обмежувати торговельні операції, повністю або частково припиняти транзит ресурсів, польотів та перевезень по території України, запобігати виведення капіталів, призупиняти виконання економічних та фінансових зобов'язань, анулювати ліцензії.

Крім того, передбачені заборона або обмеження входу морських суден у територіальні води або порти України і повітряних суден у повітряний простір України, а також здійснення посадки на території України, припинення дії торговельних угод, спільних проектів і промислових програм у певних сферах, зокрема, в сфері безпеки і оборони тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus