USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Глава НАЗК знайшла крайнього у збоях системи декларування

5 Квітня 2017 16:48
Збої в системі електронного декларування відбуваються одночасно із заявами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Таку заяву зробила голова НАЗК Наталія Корчак на засіданні уряду.

«Немає значення, буду я зараз головою чи не буду. Від цього реєстр гірше чи краще не працюватиме. Але зверну увагу, що лише тоді, коли прем'єр починає про щось говорити, відбуваються системні збої у функціонуванні цього реєстру.

Я не виправдовуюсь і не знімаю із себе відповідальність. За кожну копійку я відповім», - сказала Корчак.

Вона наголосила, що діяльність НАЗК має перевірити Рахункова палата України.

Як повідомлялося, 29 березня прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду відчитав голову НАЗК Наталію Корчак за те, що агентство не забезпечило нормальної роботи сайту електронних декларацій. Глава уряду закликав керівництво НАЗК піти у відставку.

Натомість глава НАПКА Наталія Корчак зазначила, що зараз чиниться тиск на агентство і заявила, що «провини агентства в тому, що не працює сайт немає». Та заявила, що відповідальним за роботу реєстру є ДП «Українські спеціальні системи».Також, за її словами, сайт з електронними деклараціями запрацював вже 29 березня.

Нагадаємо, другий етап подання електронних декларацій мав би стартувати 1 січня і тривав би до 1 квітня 2017 року. Такі терміни передбачені законом «Про запобігання корупції».

Для осіб, які вперше цьогоріч подаватимуть електронні декларації, строк подовжено до 1 травня 2017 року. І Національне агентство з питань запобігання корупції обіцяє не карати тих, хто не встигне вчасно подати електронну декларацію через збої в роботі системи е-декларування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрко Показати IP 5 Квітня 2017 20:54
Неприємна баба з тонкими губами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus