USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Голова правління Фонду Ігоря Палиці отримала нагороду від Залужного

11 Січня 2023 13:17
Діяльність Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» відзначили у Збройних силах України. Голова правління Катерина Шкльода отримала нагороду від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – почесний нагрудний знак «За сприяння війську».

Як прокоментувала Катерина Шкльода, це відзнака для всієї команди Фонду, яка з перших днів повномасштабної війни докладає максимум зусиль, аби підтримати наших військовослужбовців.

«Відзнака Фонду від Валерія Залужного нині є дуже вагомою та особливо приємною для всієї нашої команди. Це свідчення того, що ми рухаємося в правильному напрямку, що робимо потрібні речі та обираємо важливі орієнтири. У 2022 році допомога військовослужбовцям стала ключовою сферою діяльності Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», і зроблено було надзвичайно багато.

Завдяки позиції Ігоря Петровича команда Фонду реалізувала чимало великих проєктів: від придбання техніки, амуніції, транспорту до закупівлі спільно з Луцькою міською радою п’яти тисяч комплектів зимової форми та взуття, оздоровлення понад тисячі дітей військовослужбовців», – зазначила голова правління Фонду.
Читати ще: «Працюємо на перемогу нашої країни». Катерина Шкльода – про життя Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у реаліях воєнного часу

Катерина Шкльода додала, що Фонд надалі та зі ще більшим завзяттям сприятиме роботі військовослужбовців ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ура Показати IP 11 Січня 2023 13:33
Катря, вітаю з визнанням. І це лише початок!
Олег Показати IP 11 Січня 2023 20:35
Дай вам Бог здоровя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus