USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волиньради: «Моє життя перетворилося в суцільну роботу»

14 Березня 2020 12:04
Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович наразі не впевнена, чи братиме участь у місцевих виборах, які відбудуться вже восени. Каже, що рішення ще не ухвалила.

Думками про розвиток області, проблематику регіону, власні політичні амбіції Ірина Вахович поділилася в ефірі телеканалу «Аверс» 12 березня.

На думку очільниці Волиньради, не так важливо, якого віку і якої статі обранці громади, важливо те, якими морально-етичними якостями вони володіють і яку мотивацію мають у політиці.

«Сподіваюся, що у нас буде оновлення Волинської обласної ради. Сподіваюся, що будуть нові обличчя. Сказати, що акцент я робила б суто на молоді, не можу, – зауважила вона. – В умовах децентралізації, де основний акцент буде робитися на органи місцевого самоврядування, має бути серйозна морально-етична відповідальність кожного депутата. Інтереси громади мають превалювати над особистими інтересами. Та забезпечити це дуже важко».
«Я раніше не мала стосунку до політики. А вже маючи певний досвід, розумію, наскільки складно забезпечити розвиток України в нинішніх умовах, – додала голова облради. – Мені здається, що для України зараз навіть не той режим треба, щоб її підняти».

Ірина Вахович також наголосила що в державі бракує порядку.

«Мені хотілося б більше вертикалі, більше порядку в цій країні. А його не можна забезпечити, на жаль, демократією такою, яка є на сьогоднішній день», – заявила вона.
Разом з тим, Ірина Вахович зазначила, що не побачила в органах місцевого самоврядування існування корупційних схем.

«Немає таких схем в принципі. Ключове питання в тому, наскільки обранці громади ставлять для себе державницькі пріоритети вище за особисті інтереси й амбіції, – зауважує вона. – Це не залежить від віку, статі, а від бажання змінювати, працювати, від пріоритетів людини, від її духовного світу. Від того, чого людина насправді хоче і чим готова пожертвувати для того, щоб забезпечити розвиток».
Крім того, Ірина Вахович заявила, що поки не визначилася, чи продовжувати у майбутньому депутатську і політичну діяльність.

«Місяці два тому я би сказала, що буду балотуватися, я бачу в собі сили, я все зможу. А зараз я дещо переоцінила цю політичну систему як таку, цінність цієї системи для себе особисто. Можливо, тому, що надто багато часу це забирає. Можливо, тому, що моє життя перетворилося в суцільну роботу. І я ще буду визначатися, чи хочу надалі будувати своє життя саме так, щоб не бачити нічого іншого, крім роботи», – зізналася голова Волиньради. Разом з тим, Ірина Вахович каже, що готова працювати. «Все життя працюю і на усіх роботах віддаюсь на 100%. Але завжди хочеться результату від своєї роботи. А в політиці не завжди це можливо», – резюмує вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Люди Показати IP 14 Березня 2020 13:27
Гідна та розумна людина!
Луцьк до Люди Показати IP 14 Березня 2020 14:18
Однозначно
СНУ Показати IP 14 Березня 2020 14:19
Йдіть на ректора об'єднаного вузу. Політика - це не завжди благородна справа (((
Колектив Показати IP 14 Березня 2020 18:35
Ірина Михайлівна - справжній науковець. Ми її поважаємо
Я Показати IP 14 Березня 2020 21:30
Приємно читати такі відгуки.. Не все ще в нашій області так погано....пані Ірину не знаю...
Дід Іван до Я Показати IP 15 Березня 2020 17:15
І не дай Бог,щоб на Вашому життєвому шляху зустрічались такі "ваховички"
Богдан Сташинський Показати IP 14 Березня 2020 22:46
Час покаже ...
Тач Показати IP 15 Березня 2020 23:39
Норм

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus