USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Голова Волинської облради відзначив юних екологів та їхніх керівників

26 Січня 2024 19:25
Волинський обласний еколого-натуралістичний центр влаштував традиційне свято для вихованців центру та його філій – переможців обласних, всеукраїнських конкурсів та міжнародних екологічних проєктів.

Захід відвідали голова обласної ради Григорій Недопад, депутатка Волиньради, ректорка Академії рекреаційних технологій і права Людмила Стасюк, представники освітянської спільноти.

Очільник облради подякував юннатам за їхню наукову та практичну роботу в галузі екології та побажав і надалі продовжувати досліди з гармонізації довкілля.

«Війна приносить багато лиха людям і ще більше – екології. Ми усі бачили, якими були наслідки підриву Каховської ГЕС, що лишилося після цієї катастрофи. Ми знаємо, скільки території України заміновано, скільки знищено лісів і сільгоспугідь. Тому ваші наукові дослідження і практичні напрацювання дуже важливі, – зазначив Григорій Недопад. – Я вірю, що ви будете й надалі розробляти нові проєкти та представляти їх не лише на всеукраїнському, а й на міжнародному рівнях».
Читати ще: Рожищенський будинок дитячої творчості відзначив 70-річчя

Також Григорій Недопад нагородив переможців всеукраїнських та міжнародних еколого-натуралістичних конкурсів подарунками, а їхніх наукових керівників – подяками голови обласної ради. Очільник Волиньради. Зокрема, відзначив дев’ятикласницю Соломію Сірук та методиста Ірину Стрільчук, одинадцятикласницю Катерину Шевчук та керівницю гуртків Тетяну Бортнік, Анну Мороз та керівника гуртка Сергія Голуба, восьмикласницю Аріну Коцирій та її наставницю Світлану Буднік, учениць Заборольського ліцею Іванну Хотинську, Ольгу Сірець, Христину Бегаль та педагогиню Жанну Макогон.

Загалом у 2023 році близько 200 вихованців еколого-натуралістичного центру та його філій стали переможцями та призерами всеукраїнських конкурсів. Крім того, команди учнівських лісництв центру вибороли два гран-прі у всеукраїнських зльотах юних лісоводів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus