USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волинської ОДА дорікнув чиновнику за «совковий маразм» щодо опалювального сезону

3 Квітня 2018 16:57
Хіба губернатор Каліфорнії видає розпорядження про закінчення опалювального сезону? - обурюється голова Волинської ОДА Олександр Савченко на слова керівника управління ЖКГ про те, що опалення в області відключатимуть, орієнтуючись на розпорядження губернатора.

Про проходження опалювального сезону в області 2017 – 2018 років та заходи щодо підготовки до опалювального сезону на 2018 – 2019 роки доповідав під час оперативної наради у голови Волинської ОДА 3 квітня начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Андрій Пиріг.

Відповідно до розпорядження від 30 березня зобов’язали РДА, рекомендували виконкомам міських рад завершувати опалювальний сезон, зважаючи на кліматичні умови, з моменту настання середньодобової температури понад 8 градусів протягом трьох днів. З його слів, завершення опалювального сезону повинні привести в дію розпорядженнями на місцевому рівні на підставі розпорядження голови облдержадміністрації.

«Губернатор Каліфорнії видає розпорядження про кінець опалювального сезону? Чому Ви говорите про цей совковий маразм? Вони самі повідключають, коли їм буде жарко. Говорити треба про початок підготовки до нового опалювального сезону», - різко відреагував на слова чиновника голова ОДА Олександр Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ОДА Показати IP 3 Квітня 2018 17:14
Нам подобається підхід до роботи,це Гунчик тільки бачив носату і більше нікого.. як не соромно старому!!!
скептик Показати IP 3 Квітня 2018 17:18
«Губернатор Каліфорнії видає розпорядження про кінець опалювального сезону? Чому Ви говорите про цей совковий маразм?" . зрівняв х!! з трамвайною ручкою. совковий маразм починається з печерських пагорбів.
User Показати IP 3 Квітня 2018 17:32
До чого тут він приплів Каліфорнію? У США немає централізованого опалення. В усіх будинках індивідуальні газові котли, і термостатом можна виставити будь яку комфортну температуру.
Зоряк Шкорян до User Показати IP 3 Квітня 2018 19:31
А влітку він розкаже про кондиціонери в кожному іґлу на Алясці.
?? Показати IP 3 Квітня 2018 17:33
Дійсно, повний маразм був при совку - опалювальний сезон тривав з 1 жовтня по 30 квітня і плата за трикімнатну квартиру складала 12 карбованців при мінімальній зарплаті в 70 ( середня була 156 карбованців). Повний маразм !
Косяк Показати IP 3 Квітня 2018 18:14
"Рішення про початок та закінчення опалювального сезону приймається виконавчими органами відповідних сільських, селищних та міських рад або місцевими державними адміністраціями виходячи з кліматичних умов згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами". І це не якісь там байки про "каліфорнійського губернатора", а цілком обов'язковий для виконання пункт 5 "Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення", затверджених Постановою Кабінету міністрів України від 21 липня 2005 р. № 630.
Клава Показати IP 3 Квітня 2018 18:40
Нічого - подивімся далі ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus