USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волинської ОДА прокоментував непризначення виборів у Луцьку

29 Червня 2018 19:16
До початку опалювального сезону не варто дестабілізувати ситуацію у місті виборами, адже наразі місто нормально працює, - вважає голова Волинської ОДА Олександр Савченко.

Про це йшлося під час ефіру на ТРК «Аверс».

Голова ОДА розповів, що співпрацює з виконувачем обов’язків Луцького міського голови Григорієм Пустовітом та його першим заступником Григорієм Недопадом, наприклад, у рамках підготовки до опалювального сезону.

Олександр Савченко зауважив, що знає імена потенційних кандидатів на посаду Луцького міського голови, але не може їх розголошувати.

«На мій погляд, сьогодні місто працює, ситуація більш-менш збалансована. Я не маю на увазі сесійні засідання, де депутати миряться чи ні, це їхня справа. Уявіть собі, що ми зараз робимо вибори. Кандидати всі рівні, фаворита з великим відривом я поки не бачу, хтось попереду, хтось чуть позаду. Вибори проходять, результат невпевнений, з перевагою у декількасот голосів, і це заведе місто у глухий кут. Суди, пікети і таке інше. Плюс, це залежить від Верховної Ради, а там поки згоди не можуть знайти. Мені здається, перед зимою краще не чіпати», - зазначив голова ОДА.

Як розповідав у своєму інтерв’ю народний депутат Ігор Гузь, вибори міського голови у Луцьку не призначають, бо БПП, Банкова та Адміністрація Президента не хочуть цих виборів і не дозволять проголосувати у парламенті за дату їх проведення.

«Я думаю, що, по-перше, питання в тому, що Петро Порошенко боїться програти. По-друге, ті сили, які орієнтуються на Банкову, за тією інформацією, якою я володію, дійсно не мають потужного сильного кандидата», - розповідав Ігор Гузь.

Крім того, як наголошував нардеп, через непризначення виборів місто втрачає динаміку розвитку. З слів, постійні протиріччя, які йдуть у міськраді, поглинають зусилля чиновників, депутатів, фракцій на самознищення. Натомість в нормальній атмосфері та ситуації ці сили та енергія повинні були б спрямовуватися на розвиток, пошук інвестицій, переймання досвіду європейських міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Патріот Показати IP 29 Червня 2018 19:29
Цей Савченко нормальний мужик, це не Гунчик з підстилкою.... Як не соромно дивитися в очі сім`ї))))))
Андрій Показати IP 29 Червня 2018 20:05
Нормальний мужик,це не фах і пояснення дитячі.Проводити вибори президента і парламенту під час війни можна,а вибори мера, майже найменшого міста серед обласних центрів-дестабілізація ...
ще не зовсім свідоми Показати IP 29 Червня 2018 20:07
Я просто смакую реванш, який зробить ОПОБЛОК свдомим у 2019 році. Але, хто патріотам був лікар?
сава до ще не зовсім свідоми Показати IP 30 Червня 2018 08:53
твій яник в росії, їдь туди з своїми ригами
Дурдом! Показати IP 1 Липня 2018 00:07
Абсолютно ворожо-бездарна позиція так званого голови ОДА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus