USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голова Держкомпідприємництва на Волині «підковувала» студентів ЛГУ у регуляторній політиці

22 Жовтня 2008 10:59
У Луцькому гуманітарному університеті, у рамках проекту «Впровадження власного бізнесу: підручник для початківців», голова представництва Держкомпідприємництва на Волині Валентина Білецька розповіла студентам про державну регуляторну політику в сфері господарської діяльності. Про це інформує 22 жовтня репортер «Волинських Новин».
За словами Валентини Білецької, особливо важливим є знання закону «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». За словами пані Білецької, цей закон, «як шпаргалка для студента».
Голова представництва Держкомпідприємництва  коротко розповіла про загальні процедури прийняття закону та його основні засади. Вона наголосила, що студенти повинні цікавитись законодавством. Особливо, коли воно публікується у ЗМІ. Саме тоді, як розповіла пані Білецька, через звернення громадян можливо внести певні пропозиції щодо змін.
«А взагалі, зараз такий масив законів, що навіть фахівцеві часом буває важко розібратись», – додала вона. «Для студентства тренінги із законодавства є особливо корисними», – резюмувала жінка.
Студент факультету міжнародної економіки Віталій Сільмаха  висловив свою точку зору щодо подібних занять. Як він сказав, «такі тренінги підготовлюють студентів до різних життєвих ситуацій, аспектів у майбутній професії».
Довідково:
Зі слів проректора із міжнародних зв’язків Луцького гуманітарного університету Лариси Ніжегородцевої, у проекті «Впровадження власного бізнесу: підручник для підприємців» беруть участь 30 студентів. Їм пропонується пройти курс із 36 лекцій-тренінгів . Вчора відбулася 12 лекція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus