USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волиньради докаже власну правоту через ГоловКРУ і Генпрокуратуру?

19 Серпня 2009 16:57
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк вважає, що спори навколо його листа до Юлії Тимошенко не вщухнуть. Про це посадовець розповів у коментарі «Волинським Новинам».
 
Дискусії щодо листа, на думку його автора, продовжаться, незважаючи на ухвалення урядом змін до переліку об’єктів, що фінансуються у 2009 році за рахунок коштів Стабілізаційного фонду. «Дискусії, безумовно будуть. Я з позиції голови обласної ради сьогодні маю власну думку на будівництво і завершення тих чи інших об’єктів. Зрозуміло, що Іваничівському районі іваничівцям болить їхня проблема. А я, як голова обласної ради повинен дивитися масштабніше, в межах цілої області», – стверджує пан Грицюк.
 
Анатолій Грицюк розповів, що він нещодавно відправив лист у Генеральну прокуратуру, щоб та зробила перевірку по Іваничівській лікарні. «Хто і чому не вберігає об’єкт від розрухи? І треба буде додаткові суми кошти на те, що вже зроблено... Тому що якби там хтось доглядав, дивився, то якісь лиходії не руйнували би перестінки, не виймали б вікон, не знімали плитку і все таке інше... Там сьогодні варварська ситуація. Там таке кощунство пройшло по першому і другому поверсі, що я, прийшов – мене це просто, розумієте, здивувало», – зазначив Анатолій Грицюк.
 
Голова Волинської обласної ради також розповів, що за його проханням Головне контрольно-ревізійне управління перевіряє раціональність використання коштів по Любомльській лікарні і по Ростанській школі Шацького району. «КРУ має працювати в режимі 15 днів і буде акт. Буду правий я чи праві мої опоненти – час покаже», – підсумував очільник представницького органу влади краю.
 
Довідково:
 
У своєму листі до Прем’єр-Міністра Анатолій Грицюк назвав сумнівними 3 об’єкти, будівництво яких фінансуватиметься зі Стабілізаційного фонду – Іваничівську та Любомльську центральні районні лікарні і школу у селі Ростань Шацького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus