USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голова Волинської облради відвідав Ківерці

20 Листопада 2008 13:16
Під час сесії Ківерцівської райради виступив голова Волинської облради Анатолій Грицюк. Він розповів, що перед сесією зустрівся з депутатами з фракції БЮТ, головою Ківерцівської РДА Леонтієм Кричкевичем та головою Ківерцівської райради Андрієм Маньком, – інформує 20 листопада репортер «Волинських Новин».
Після відкриття сесії Анатолій Грицюк вручив двом жителям Ківерцівської району нагороди облради. За словами голови Волинської облради, напередодні формування бюджету держави на 2009 рік потрібно визначити пріоритети, зокрема щодо газифікації, будівництва доріг тощо.
Окрім того, пан Грицюк розповів, що під час сесії Волинської облради 18 листопада виділено 100 тисяч гривень для Ківерцівської поліклініки і 60 тисяч для газифікації олицького напрямку. Також вирішено питання нового автобусу для Будинку культури.
Загалом, за словами Анатолія Грицюка, у Ківерцівському районі роботи з ремонту доріг виконано на 300% . Решта питань по дорогах повинна вирішитися у наступному році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 16:54
шановні так би мовити дописувачі чи журналісти. ГРИЦЮК ЖИВЕ В КІВЕРЦЯХ І ВІН ЇХ ВІДВІДУЄ КОЖЕН ДЕНЬ
Вінстон до Аноніма Показати IP 20 Листопада 2008 17:38
То що, на палю його чи шо?!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus