USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Голова Волинської ОДА відзначив сімох матерів-героїнь Луцького району

11 Лютого 2009 08:50
Вчора, 10 грудня, у приміщенні Луцької райдержадміністрації голова ОДА Микола Романюк відзначив сімох матерів-героїнь району. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Згідно з Указом Президента України Віктора Ющенка, за самовіддану материнську працю, народження та зразкове виховання дітей присвоєно почесне звання «Мати-героїня» сімом жителькам Луцького району. Серед них Надія Босак (матір десяти дітей, село Рованці), Марія Ванюк (матір десяти дітей, селище Торчин), Лідія Кузьмін (виховала тринадцять дітей, селище Торчин), Ольга Лихацька (десять дітей, село Рованці), Валентина Мельник (десять дітей, село Рованці), Любов Сад (матір дев’яти дітей із села Лище) та Світлана Струк (матір тринадцяти дітей, село Рованці).
 
Микола Романюк побажав матерям щастя та зауважив, що «це звання присуджується не всім, а тільки тим, хто народив і виховав».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus