USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Головам сільрад Волині дали 5 днів на впорядкування цвинтарів

15 Липня 2013 11:43
Завдання привести занедбані кладовища у належний стан дав сільським головам Волині голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час оперативної наради, що відбулася 15 липня.
Керівник області низько оцінив роботу сільського голови села Кисилин Локачинського району, де на сільському цвинтарі відбулася поминальна служба за загиблими під час Волинської трагедії. У заході брав участь Президент Польщі Броніслав Коморовський. За словами губернатора, боляче бачити занедбані кладовища у окремих волинських селах. Борис Клімчук дав завдання сільським головам упродовж 5 днів впорядкувати сільські кладовища. Тих, хто не впорається із завданням у зазначений термін, голова Волинської ОДА запрошує до себе на прийом. Губернатор висловив сподівання, що таких сільських голів буде небагато.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клімчуку Показати IP 15 Липня 2013 11:45
А В Смолигові і Сарнівці подивіться як Прусиха дбає... і не тільки про цвинтар. А і про людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus