USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Голові Херсонської облради оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк

11 Лютого 2019 10:43
Голові Херсонської облради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства радника мера Херсона та активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, пише TheБабель.

«Він підозрюється в організації вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, вчиненого з корисливих мотивів, на замовлення, з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб», — йдеться в документі, опублікованому Луценком на сторінці у Facebook.

За даними слідства, Мангер скоїв злочин, «керуючись особистою неприязню, що виникла у зв’язку з активною громадською діяльністю виконувача обов’язків керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катерини», яка протидіяла незаконним вирубкам лісів під прикриттям штучних підпалів та іншим незаконним діям для отримання «злочинних прибутків».

28 січня батько активістки Віктор Гандзюк зробив заяву на засіданні Тимчасової слідчої комісії (ТСК). У ній йшлося, що губернатор Херсонської області Андрій Гордєєв і голова обласної ради Владислав Мангер співпрацювали з головним підозрюваним в організації вбивства Катерини Гандзюк Олексієм Левіним (справжнє прізвище — Москаленко).

У відповідь на це Гордєєв і Мангер назвали всі слова на їхню адресу — політична провокація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Лютого 2019 11:18
а губернатора чого ж обійшли стороною, бо ставленик рошена ?
Я Показати IP 11 Лютого 2019 19:35
чим вищий чинуша тим більший придурок....кадрова рехформа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus