USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Голові Ківерцівської райради «стидно їздити китайосою»

20 Серпня 2009 17:33
Депутати Ківерцівської районної ради і критикували, і хвалили голову ради Андрія Манька. Він же пообіцяв, що за наступної каденції, якщо оберуть, стане ще досвідченішим. Про це йшлося під час сесії Ківерцівської районної ради, – інформує 20 серпня репортер «Волинських Новин».
Першим питанням у прядку денному сесії від 20 серпня 2009 року став звіт голови районної ради Андрія Манька. Депутати вирішили не заслуховувати звіт очільника ради, оскільки це вже неодноразово було зроблено під час комісій, а побудувати із ним діалог у формі «питання-відповідь».
Так, наприклад, депутати порушували питання будівництва доріг, відкриття газопроводів, готовності здачі архівів. Окрім того, за бажанням, народні обранці виходили за трибуну і висловлювалися щодо роботи голови районної ради.
Від імені медиків дякувала пану Маньку депутат райради Людмила Тимощук. За її словами, навіть у часи кризи медицина району фінансується гідно.
«Районна рада стала набагато краще працювати, як колись. Наш район виходить з тієї кризи, в якій перебував, повертає собі ті позиції, які мав у кінці 80 – років», – висловився депутат Григорій Павленко. За його словами, Андрій Манько «не робить РДА ворогом усіх бід». «Тут ділять спільно і невдачі, і перемоги. І це незважаючи на те, що у нас обидва голови є представниками різних політичних сил», – додав він. Проте, він назвав, на його думку, негатив – «коли УНП залишилася взагалі без осади голови».
«Коли я детально ознайомився зі звітом, то в мене склалося враження, що це звіт про роботу не голови районної ради, а звіт голови Асоціації сільських та селищних рад», – був невдоволений Степан Кузьмич. Депутата також не влаштовувала ситуація з відсутністю кондиціонерів у приміщенні, де проводяться сесії, мізерні, за його словами, «командировочні», порушення регламенту. «Коли хочеш виступити, то звучать репліки: «та сидіть ви там», – сказав депутат «фе» у сторону Андрія Манька. «Коли постало питання щодо придбання нового автомобіля, оскільки депутати не висловилися схвально стосовно цього, Андрій Іванович сказав, що не буде купувати. Тим не менше, минуло кылька місяців, і автомобіль був придбаний», – розповів депутат Кузьмич.
«Нам з Леонтієм Дмитровичем (голова РДА – «ВН»), доводиться бувати в деяких і солідних організаціях. І десь днів 5 ми були на дні народженні в одній солідній організації. Слухайте, як ми приїхали цією китайосою, то стидно було нею їхати. Влада приїхала на такій машині, що стидно було з неї вийти», – висловився Андрій Манько у свій захист.
«Я даю слово усім депутатам, що вже таким досвідченим головою районної ради я стану в наступній каденції. Якщо оберуть», – запевнив присутніх пан Манько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Конкретно Показати IP 20 Серпня 2009 17:43
Нормально бухають гості на Дні народженні "десь днів 5", а машину в час кризи коли сільські ради без копійки сидять придбати не стидно. Клоун, а не голова ради.
дідо Показати IP 20 Серпня 2009 18:02
ну ніфіга собі.... цьому депутатові вже китаці не машина....а він хто?...він заробив на дорощу?...чи потрібно тратити гроші людей на панти?...гнати таких треба...
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 10:15
Та в Ківерцях там усі клоуни-з акуратного колись чистенького містечка зробили повну розруху і антисанітарію розвели-ні проїхати, ні пройти(крім двох центральних вулиць)дороги розрушили,цигани наркотою торгують відкрито,а їм стидно за машини,,,Гнати поганою мітлою і то чим скоріше!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 12:11
давно не був. якщо дійсно так, то Жгутову - ганьба!!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2009 18:10
Може не "стидно" а важко було пять днів з неї виходити? І пили прямо в машині? То класна машина як хата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus