USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Наші діти – головне, через що ми виїхали». Вагітна переселенка з Харківщини народжуватиме в Луцьку

26 Квітня 2022 11:50
Сім’я Любові Грідіної приїхала на Волинь із Чугуєва, що на Харківщині. Жінка при надії, тож коли настав час вирішувати, де прийде на світ майбутня дитина, разом із чоловіком ухвалили рішення виїхати до Луцька.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Напевно, всі запам’ятали цей ранок. Ми прокинулися від вибухів о п’ятій ранку. Були в паніці, не розуміли, що хапати, що робити. Діти не розуміли, що відбувається, і плакали. Ми не розуміли, яке рішення приймати, куди їхати. Ми зібралися разом і з 24 лютого всі ночували в підвалі. Наша психіка не витримала, тому довелося виїжджати.

Було страшно – це нічого не сказати. Боїшся не тільки за себе, а й за дітей, за родичів. Але завдяки тому, що ми були всі разом, на душі було трохи спокійніше. Зараз, звісно, неспокійно, тому що ми вирішили поїхати й залишили своїх близьких. Зараз постійно на телефоні... І нині щодня відбуваються обстріли, вони не припиняються. Тяжко... Найстрашніше – коли ти чуєш постріл і не розумієш, де буде вибух. Ти постійно в напрузі», – пригадує жінка.

Додає, що діти все, що відбувається, сприймають по-іншому. В них ніби спрацьовує захисний механізм, тому вони швидко переключаються на щось інше.
Читати ще: «Не могла подумати, що стану вдовою у 19», – вагітна дружина загиблого на Яворівському полігоні Героя

«Головне, через що ми виїхали, – це наші діти, зокрема майбутня дитина… Ми готувалися зустрічати нове життя у великому будинку, вдома, на природі. Але так сталося, що ми опинилися тут, у Луцьку… Думаю, скоро ми повернемося, коли все налагодиться. Я – приватний підприємець. У нашому місті в мене є перукарня. Усі майстри теж виїхали з дітками. Ми залишили справу, в яку вклали стільки праці й заощаджень, коли тільки-но все почало розвиватися… Надіємося повернутися», – розповідає Любов Грідіна.

Нині її сім’я намагається жити сьогоднішнім днем, а не будувати довготермінові плани, і сподівається на краще.

Читати ще: «Коли закінчиться війна, перше, що зроблю, – обійму чоловіка». Молода мама з Харківщини розповіла, як утікала від війни до Луцька
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з Волині Показати IP 26 Квітня 2022 12:12
Красива жінка. Дуже добрі і мягкі риси обличчя. Нехай у них все буде гаразд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus