USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Головне – не психувати», – Назарчик з Волині, який став зіркою ТікТоку. Відео

4 Січня 2023 21:45
Майже 16 мільйонів переглядів та тисячі коментарів – відео, де 4-річний хлопчик із Волині розсипав борошно, а потім заспокоював маму, вже відомою фразою «Не психуй», досі підкорює Інтернет, йдеться в ТСН.

Зірка «ТікТоку» – чотирирічний Назар Будько – за 4 місяці змінив лише зачіску. Зараз триває підготовка до свят і в нього дому, аби процес проходив гладко порада від Назара одна. «Головне – не психувати», – радить хлопчик.

Ця фірмова фраза кілька місяців тому зробила хлопчика відомим на всю країну. Мережу заполонили сотні мемів, а малюка називали не інакше як другим Арестовичем , який теж уміє позаспокоювати. «Бо такі слова сказав, що вони при нагоді в будь-якому випадку стають», – переконана мама Назара Ольга.

Сам Назар про те, що він такий популярний у віртуальному світі і не здогадується. А от у рідному селі життя хлопчика неабияк змінилося, тепер навіть вітаються з ним по-іншому. «Привіт тіктокер. Дають сюрпризи мені і смаколики», – розповідає дитина.

«Приємно ходити з ним вулицями. Його всі впізнають, вітаються», – ділиться мама.

Знамените відео родина знімала для тата Назарчика, який вже пів року як на фронті. Хлопчик його не бачив уже чотири місяці і дуже скучив. Тож цьогоріч із мамою та братиком вони загадують одне бажання на всіх. Назарко сподівається, що уже наступного року всі свята вони відзначатимуть цілою родиною. «Закінчиться війна, коли тато приїде і ми будемо найсильнішими і ми побачимо тата. Бажаю перемоги, не психуйте, не плакайте», – радить Назарко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 5 Січня 2023 06:55
Слава Богу, хай буде перемога над підступним ворогом во Славу Божу! Хай Бог збереже і охоронить захисників!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus