USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Головного художника міста засмутили неноворічні вулиці Луцька

16 Грудня 2009 12:53
Учора головний художник міста Ярослав Матвіїв зробив прогулянку центральними вулицями міста та зрозумів, що у нього «зовсім не викликає новорічного настрою вигляд цих вулиць».  Сьогодні він повідав про свої спостереження луцьким чиновникам, щоб ті зробили висновки.
 
Ярослав Матвіїв сказав, що відвідав найбільш людні місця і змушений констатувати: лише 20% керівників підприємств та установ Луцька серйозно поставилися до проблеми новорічного оздоблення своїх вітрин та фасадів. Художник похвалив керівництво ЦУМу, магазину «Діамант», ресторану «Бравий Швейк», де вітрини новорічно прикрашені.
 
А от територію податкової адміністрації він назвав «темною сірою площею». І взагалі, Київський майдан не викликав у художника різдвяних асоціацій. Банки, яких тут чимало, з року в рік ігнорують прохання мерії декорувати свої офіси та фасади.
 
«Судячи з новорічного оформлення міста, таке враження, що ми живемо не в Луцьку - обласному центрі, і навіть не в Рожищах, а в периферійному Любешові» - підсумував Матвіїв.
 
Заступник міського голови Борис Сорока з колегою погодився. «19 грудня по всій Україні запалять головні новорічні ялинки. Ми повинні підвисити хороший настрій у мешканців Луцька», - зауважив чиновник і продемонстрував слайди, на яких показав вулиці інших міст, які вдало оздоблені неоном та святковими атрибутами.
 
Борис Сорока нагадав, що ті установи, які до новорічних свят підготують найкраще, у січні отримають від влади подяки та грамота. А з тими, хто проігнорує свято, Борис Сорока обіцяв покарати у 2010 році.   
 
До слова, сьогодні почали прикрашати луцьку мерію. Там декорують новорічну ялинку. Далі, зізнався заступник міського голови, фасад муніципалітету оздоблять ілюмінацією, яка збереглася з минулих років.       
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
VSC Показати IP 16 Грудня 2009 13:26
Славик Матвеев будто0бы и не знает, что выручек у розничных торговцев - кот наплакал. Ну, нет денег на достойное оформление. А вот Сорока повеселил, это как он карать собирается? Ему пора думать: где искать новый стул и новый стол, с новым кабинетом.
Dmytro Показати IP 16 Грудня 2009 14:17
Аж не віриться, що НР так скоро....)
Юка Показати IP 16 Грудня 2009 14:46
таке елементарне новорічне убрання як на фото до матеріалу - мрія для Луцька. всі використовуватимуть ту ілюмінацію, яка збереглася з минулих років (не виключення тому, як бачимо і міськрада). А так хочеться справжнього, "світлого" свята!
інформований Показати IP 16 Грудня 2009 17:44
Для економії фонду заробітної плати міської ради всіх любих серцю Шиби високооплачуваних пенсіонерів ,працюючих в виконавчих структурах - на піч.Дивися -появляться нові обличчя,свіжі думки,непропиті мізки,а зараз не всім лучанам до веселощів,у віруючих людей попри все-піст.
Таня Показати IP 18 Грудня 2009 21:40
Стидно. Обласний центр і так лажає. Я вважаю, що влада не допрацьовує по цьому питанню. Новорічний настрій перш за все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus