USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Головної ялинки країни у Києві цього року не буде

16 Грудня 2013 15:18
Головна ялинка країни у цьому році не буде встановлюватися. Влада вирішила встановити лише районні ялинки. Таке рішення ухвалене через політичну ситуацію в столиці. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації - інформує ТСН.

Зі слів директора департаменту культури КМДА Світлани Зоріної, в Києві немає місць, які технічно для цього пристосовані. Зокрема, центральна ялинка може бути встановлена тільки на Майдані Незалежності, де є відповідний отвір і кріплення. «Будь-яка ялинка висотою понад 10-15 метрів повинна стояти в спеціальному отворі з кріпленнями. Тому технічно такого плану ялинку більше ніде в столиці поставити не можна», - повідомила чиновниця.

При цьому у всіх районах столиці з'являться свої новорічні ялинки. Нагадаємо, в центрі Києва 26 день триває акція протесту. Також зазначимо, що сьогодні за допомогою альпіністів каркас новорічної ялинки, який знаходиться на Майдані, прикрасять прапорами всіх країн Євросоюзу і прапором ЄС. Також на верхівці ялинки встановлять великий герб України - тризуб. Його зробили 1,5х1,5 метра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus