USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Терещук нагадав активістам про кримінальну відповідальність

19 Лютого 2014 11:41
Міліціонери Волині неодноразово зверталися до громадян із проханням висловлювати громадянську позицію мирним способом, без порушень положень чинного законодавства, повідомляють у прес-службі волинської міліції.

«Закликаю волинян не піддаватися на провокації радикально налаштованих осіб, у жодному випадку не застосовувати насильство та силу», – звернувся до жителів Волині начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.

Звертаємося до організаторів та учасників масових акцій із проханням утриматися від порушень чинного законодавства, оскільки за це передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
му Показати IP 19 Лютого 2014 11:49
БЛА БЛА
Юрко Залупельний Показати IP 19 Лютого 2014 11:54
Терещук, только криминальной не отделаешься... береги яйца, они могут еще пригодится... хотя, врядли..
Лучанин Показати IP 19 Лютого 2014 12:05
Терещук, не позорься! На Грибоєдова вночі твої "орли" просто вс*лися, а ти когось зараз лякаєш? Вони не здатні ні на що!!! ОДА взяли без штурму, спалили офіси партій, а ти тільки-но проснувся? Ну ні х*ера собі міліція!!!!!!!!!!!!!!! Памперси підвезти?
Андрей_Беларусь Показати IP 19 Лютого 2014 12:36
Братья Украинцы! Держитесь, гоните эту ср...ую власть обратно в донецк, не позволяйте сделать с вашей страны то, что лука сделал с Беларусью. Начав в вас стрелять янукович загоняет гвозди себе в гроб. Я надеюсь его ждёт судьба чаушеску. Слава Украине! Жыве Беларусь!
Петрович Показати IP 19 Лютого 2014 12:40
Пора подумати про кримінальну відповідальність тим хто за чеснозаробленні кошти побудував палац в Боголюбах з оленями та власним парком, як суддя Філюк, та інших служителів Феміди, таких правильних і пушистих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus