USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Голови сільрад не знають, чим повинна займатися сесія і депутати, – голова Волиньради Анатолій Грицюк

13 Червня 2008 18:44

Голова Волинської облради Анатолій Грицюк обурений, що керівники місцевих рад ігнорують засідання коордради з питань місцевого самоврядування при голові облради. Про це він зазначив під час відкриття чергового засідання, - повідомляє 13 червня репортер «Волинських новин».
Анатолій Грицюк звернувся до присутніх голів: «На ваше прохання, на ваші ініціативи щодо включення певних питань порядку денного ми збираємося, щоб відпрацьовувати стратегію і тактику нашої роботи. На превеликий жаль, аналізуючи минулу координаційну нараду, дивлячись по списку запрошених сьогодні, ми бачимо, що ви являєтеся на координаційні наради так, знаєте, поверхово і якби «спустя рукава». Я дивлюся, що практично немає керуючих справами, немає заступників. Починають ігнорувати засідання координаційної ради також і голови, які є безпосередніми членами координаційної ради».
«Тому давайте договоримося раз і назавжди: якщо треба зустрічатися і вирішувати всі питання, то ми збираємся. Якщо не треба – то мені не треба одчепності і послуги від вас щодо явки. Я веду до того, що 40% голів сільських рад самі не тямлять і не знають своїх функціональних обов’язків, не знають, чим займатися повинна сесія і депутатський корпус. Так ще й ігнорують запрошення на координаційну раду своїх заступників і керуючих справами», - зазначив голова Волинської облради і додав: «Якщо є потреба збиратися, то давайте товариш товариша поважати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus