USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Щоб ніхто не ображався», – Ігор Палиця пообіцяв виключати депутатів із партії за порушення

25 Вересня 2021 12:34
Якщо обранці громади будуть порушувати свої обіцянки, підставлятимуть однопартійців, зловживатимуть владою чи братимуть хабарі – їх виключатимуть з лав партії і позбавлятимуть мандатів.

Про це заявив лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця під час об’єднувальної зустрічі представників місцевого самоврядування Волинської області, яка відбулася у Луцьку.

Читати ще: Об'єднали всю країну: в Луцькому замку – форум партії «ЗА Майбутнє». Наживо

Політик зазначив: всього лише рік тому відбувався форум членів партії. Та вже сьогодні молода політична сила має ще більше прихильників. Стартувавши з об’єднаної групи депутатів у парламенті, партія отримала серйозний результат на місцевих виборах і утримує свій рейтинг.

«Ми хотіли показати, що ми господарі на своїй землі і знаємо, як змінити країну, знаємо, що треба змінити. Що ми не хабарники і хочемо, щоб ми стали самодостатніми. За результатами місцевих виборів у всій Україні ми зайняли четверте місце. Сьогодні нам показують рейтинги, де значні відсотки набирають Ляшко, Смешко, Гройсман. Але я скажу наступне: якби ми теж не мали совісті, як її не має Смешко, Ляшко чи Гройсман, і розказували казки, які неможливо втілити в життя, нам би теж малювали якісь відсотки. Та я впевнений: коли прийде час і будуть вибори, ми підемо до людей і казатимемо, що ми вміємо, розповідатимемо наше бачення і що ми будемо робити», – переконаний він.

Зі слів Ігоря Палиці, особлива роль в цьому процесі належить тим, хто сьогодні працює на місцях, кого рік тому обрали до рад усіх рівнів. Тож обранці мають бути чесними зі своїми виборцями, не зловживати владою чи привласнювати бюджет. Якщо ж вони цього не дотримуватимуться, лідер партії пообіцяв їх карати, виключаючи з партії і позбавляючи місця у радах, застосовуючи норму про імперативний мандат.

«Ми повинні бути чесними і щирими з людьми, ми не повинні залазити в бюджет і набивати кишені, брати хабарі. Як би ми один до одного не ставилися, як би гарно не спілкувалися при зустрічах і казали один одному, що ми друзі, але з жовтня запрацює імперативний мандат. Щоб ніхто не ображався, рішення будуть жорсткі, без апеляцій. Якщо хтось не працює, не справляється, підставляє партію – він буде виключений з лав депутатів партії «ЗА Майбутнє». Приємно це чи ні, але по-іншому не буде. Якщо ми хочемо, щоб в цій країні був порядок і достаток, ми повинні бути однією командою і не підводити один одного», – наголосив він.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus