USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гончарук написав заяву на звільнення після розмови з Зеленським, – Дубінський

3 Березня 2020 13:58
У понеділок, 2 березня, відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Олексія Гончарука, після якої останній написав заяву на звільнення.

Як повідомляє «112 Україна» з посиланням на заяву народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Дубінського, 3 березня, на засіданні фракції «Слуги народу» повинні обговорити відставку прем’єра. На засіданні мають бути присутні всі нардепи.

Дубінський додав, що він переконаний, що питання кадрових змін і, зокрема, звільнення Олексія Гончарука поставлять на голосування в середу на позачерговому засіданні.

Пізніше Олександр Дубінський повідомив про ймовірний новий склад Кабінету міністрів.

«Прем’єр-міністр Шмигаль. Перший віце – не знайдений. Мінекономіки – Мілованов. Мінфін – Уманський. Мін’юст – Малюська. Міносвіти – Новосад. МВС – Аваков. Нові обличчя будуть оголошені президентом сьогодні на фракції. Це: Мінветеранів, МінАПК, Мінпромисловості, Мінрегіон, МОЗ. Багато вакансій ще вільні», – написав нардеп.

Нагадаємо, в ЗМІ з’явилася інформація, що Олексій Гончарук написав заяву про відставку Президенту Володимиру Зеленському, однак 2 березня Олексій Гончарук терміново скликав брифінг, на якому повідомив, що не писав заяви про відставку, а чутки коментувати відмовився.

28 лютого стало відомо, що президент Володимир Зеленський розпорядився провести позачергове засідання Верховної Ради 4 березня о 16:00. Було оприлюднено порядок денний позачергового засідання Ради.

Одним із кандидатів на пост прем’єра раніше називали Сергія Тігіпка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 3 Березня 2020 14:16
А що Новосад зробила для освіти??? Вона ж кинула вчителів і учнів напризволяще...... Вона дореформувалася до ручки і ще далі буде реформувати!!!??? Їх всіх потрібно розігнати, а на декого і кримінальну справу пора відкривати
Андрей Показати IP 3 Березня 2020 14:53
Если власть хочет адекватных изменений, новый Генеральный прокурор должен организовать комплексную проверку всех финансируемых иностранными государствами неправительственных фондов и организаций. Это вопрос независимости страны от внешнего управления. Также нужно комплексно взяться за проблему координации правоохранителей в борьбе с радикалами и бомжующими бандами, расследовать массовую казнь в Доме профсоюзов в Одессе, убийства патриотами и героями журналистов и обстоятельства фальсификации дел Майдана. Самыми приоритетными должны быть также дела Порошенко, Парубия и остального ворья и преступного отребья. Все остальное дела никуда не денутся, их можно в обычном режиме.
Лучанин до Андрей Показати IP 3 Березня 2020 17:01
Ти звідки ватнік виліз? Країну після баяришніка переплутав?
І що? Показати IP 3 Березня 2020 16:05
Зміна акторського складу, суттєво не вплине на хід спектаклю. Сценарій та режисура ті ж самі. Купуємо попкорн.
сірошка Показати IP 3 Березня 2020 16:09
шо?Апять???
Колишній Виконавець Показати IP 3 Березня 2020 17:11
а юстицію до чого довели.???? зарплати мізерні, люди масово звільняються, а ті що лишаються просто імітують роботу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus