USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гонтарева підтвердила свій намір піти з НБУ

16 Березня 2017 15:04
Керівник Національного банку України Валерія Гонтарева підтвердила свій намір у найближчому майбутньому піти з посади, передає Інтерфакс-Україна.

«На цій позиції має бути професіонал і технократ. Я цілком переконана, що ви побачите такого номінанта», - сказала голова НБУ на інвестиційній конференції в Києві.

При цьому Гонтарева зазначила, що попередить про свій відхід з поста голови НБУ як мінімум за місяць.

На думку редактора програми «Гроші», креативного продюсера департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександра Дубінського, президент не відпустить Гонтареву, принаймі не зараз, адже йому це не вигідно.

«Тут версію висувають, що для порятунку свого рейтингу Порошенко наступним кроком буде звільнення Гонтаревої.

Так ось, навіть не сподівайтеся.

Після боягузливої спроби Адміністрації Президента уникнути бунту, і введення тотальної економічної блокади Донбасу, - нас чекають наслідки у вигляді колосального дефіциту валюти (закуповувати енергоносії будемо за долари, експорт ОРДЛО-вської сировини скоротиться).

Звільнити Гонтареву для Порошенка - це взяти на себе повну відповідальність за фінансовий колапс, який нас очікує до кінця 2017 року.

А так, з її багажем негативу, ще можна поборсатись і звільнити Леру пізніше, коли відбудеться черговий курсової обвал (песимістичний прогноз МВФ - 45,9 грн за долар)», - пише у Фейсбук Дубінский.

Як повідомлялося раніше, після більш ніж 2,5 років роботи у Нацбанку його голова Валерія Гонтарева прийняла рішення піти у відставку. Проте, у НБУ нформацію про можливу відставку голови Національного банку Валерії Гонтаревої спростовують, хоча у ЗМІ й почали шукати можливу заміну Гонтаревій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 17 Березня 2017 01:40
булоб добре якби пішла...а ще краще в "білих капцях"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus