USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Гоп-стоп» на Львівській: троє грабіжників за допомогою бити та «пістолета» відібрали у лучан телефони

3 Жовтня 2020 22:43
Троє грабіжників у Луцьку вчинили напад на двох чоловіків, побивши їх та відібравши мобільні телефони.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонно суду Волинської області.

Так, 14 червня близько 1 години 30 хвилин троє злочинців, серед яких один неповнолітній, вчинили напад на двох чоловіків поблизу будинку №63,Б на вулиці Львівській.

Зокрема, грабіжники погрожували потерпілим предметом схожим на пістолет, забравши в одного з них гроші. Потому вони почали наносити удари своїм жертвам кулаками та битою, відібравши у своїх жертв мобільні телефони. Як виявилося, предмет схожий на пістолет – це запальничка.

Відзначимо, що кожен зі злочинців визнав свою вину, вони просили суд суворо їх не карати. Потерпілі, своєю чергою, у письмових заявах також просили суворо не карати обвинувачених та не позбавляти їх волі, оскільки матеріальні збитки ті повністю відшкодували.

Тож усім обвинуваченим суд призначив умовне покарання: неповнолітньому грабіжнику – два роки, двом іншим злочинцям – три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ввв Показати IP 4 Жовтня 2020 04:39
Потерпілі....ні Це терпіли...(за суворо не карати)...ще їм треба умовне...
Валерій Показати IP 4 Жовтня 2020 10:57
З легкої руки потерпілих народжується злочинність......Недоумки...Завтра знову ці грабіжники вийдуть і почнуть нападати на беззахисних жінок,дівчат,тільки вже з плачевними наслідками.І де гарантія,що це не будуть ваші дружини,чи діти?
Бiзнес понад усе Показати IP 4 Жовтня 2020 10:57
Бiзнес понад усе- все продается

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus