USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Спецоперацією, де загинули п’ятеро поліцейських, керували з ресторану

10 Грудня 2016 20:20
Під час перестрілки в селі Княжичі Київської області керівники спецоперації перебували в ресторані.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє УНІАН.

Луценко не уточнив, чи комунікували вони з силовиками під час виконання операції. Також немає інших подробиць, крім факту їх перебування в закладі. Відомо, що спецоперація почалася приблизно о 4 годині ранку. Тоді група затримання карного розшуку і бійці КОРДу чекали в покинутому будинку грабіжників, але спрацювала сигналізація в одному з будинків і на це приїхала машина Держохорони. В результаті силовики не зрозуміли, хто грабіжник, а хто поліцейський і почали стрілянину. Загинули п'ятеро людей.

Через кілька днів після трагедії почали з'являтися подробиці перестрілки. Один з силовиків, який вижив, підтвердив, що першими вогонь відкрили бійці КОРДу.

Також в ГПУ переконують, що пограбування могло бути «підставним».

"У будинку біля поста розвідки ДСО виявила драбину, розкриті вікна. А пізніше вже слідство встановило пограбування. Там немає пограбування – там пил не стертий ні з одного, тільки відкрито пару ящиків і зібрано кілька малоцінних речей. Це наводить нас на думку, що було псевдопограбування. Це одна з версій", – зазначив глава ГПУ.

Нагадаємо, в ніч на 4 грудня у селі Княжичі Київської області правоохоронці влаштували між собою перестрілку, у якій загинуло п'ять поліцейських.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анатоль_ Показати IP 10 Грудня 2016 20:29
Що ж то робиться в Україні, брати мої?
Василь до Анатоль_ Показати IP 10 Грудня 2016 21:16
Як це що? Що хотіли - те й робиться! Чого тепер репетуєте? І коли добре вам погано, і коли погано, як хотіли, теж погано. Ви б вже розібралися куди вам.
Анонім до Василь Показати IP 10 Грудня 2016 22:01
явно не з вовками в овечій шкурі
лучанин до Анатоль_ Показати IP 11 Грудня 2016 12:07
Та нехай ці дурні мусора усі один одного перебють якщо вони такі дурні разом з міністром.
Лучанин Показати IP 10 Грудня 2016 20:44
"В результаті силовики не зрозуміли, хто грабіжник, а хто поліцейський і почали стрілянину."що за брєд ви пишите? Як можна не зрозуміти,не побачити машину держохорони?Це ж не просто машина-на ній були наклеєні розпізнавальні знаки держохорони! КОРД сидів в засаді і очікував машину зі злочинцями,машина підїхала і вони давай стріляти.Напевно силовики які були в засаді подумали що в машині держохорони є злочинці,тому і відкрили вогонь на ураження-а там ніяких злочинців не було-там були звичайні люди держохорони.
51 омбр Показати IP 10 Грудня 2016 21:55
А чого за Фасевича ніхто не пише.У 2014 році був ст.л-т. то 2016 став підполковником на генеральській посаді
Яяяя Показати IP 11 Грудня 2016 06:54
Вот Вам и реформы. Надо гнать в шею таких реформаторов .
сирота Показати IP 11 Грудня 2016 12:05
За який х**ен цим ідіотам сімї гроші платять? А Героям АТО х*ен??????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus