USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гордон закликав Тимошенко, Гриценка і Зеленського посилити охорону

30 Листопада 2018 12:21
Журналіст, політик, блогер та аналітик Дмитро Гордон закликав політиків Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка і шоумена Володмиира Зеленського посилити охорону.

Про це йшлося у відеозверненні Гордона на його Ютуб-каналі.

З його слів, скоро президентські вибори є три реальних кандидати у другий тур - Тимошенко, Гриценко та Зеленський. Зважаючи на події в країні та недавній напад на Гриценка, він рекомендує потенційним кандидатам забезпечити собі охорону.

Гордон пригадав недавнє інтерв'ю поета Юрія Рибчинського, де він зауважив, що чотирьох людей, які потенційно могли стати хорошими президентами - вбили.

"Було вбито [голову Нацбанку України в 1992–1993 роках Вадима] Гетьмана, убито [лідера "Народного Руху України В'ячеслава] Чорновола, убито [гендиректора "Укрзалізниці", міністра транспорту і зв'язку Георгія] Кирпу (насправді наклав на себе руки. – "ГОРДОН") і [міністра внутрішніх справ Юрія] Кравченка (за офіційною версією, наклав на себе руки, двічі вистріливши собі у голову. – "ГОРДОН"), який, по-моєму, був би дуже хорошим президентом під час війни. Їх було вбито, але ми досі не знаємо, хто замовник. І може бути один із таких сценаріїв (ти ж знаєш, те, що я кажу, потім збувається): можуть убити Юлію Тимошенко і приписати це команді Порошенка, може бути навпаки... може бути замах на президента, його може бути вбито або отруєно... Ми це вже проходили", - зазначив Рибчинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корiнний лучанин Показати IP 30 Листопада 2018 13:18
Дуже авторитетний спецiалiст по безпецi.
Навуходоносор Показати IP 30 Листопада 2018 17:29
С какого перепугу Гордон так переживает за безопасность кандидатов в президенты? У нас же самая сильная армия в Европе, самая реформированная полиция в мире, самые умные политики у штурвала страны, осилившие наконец английский язык и наиболее продвинутая демократия на всем континенте! Эта мантра была произнесена Гордоном два года назад на "шустром" ток-шоу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus