USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Готується атестація працівників поліції Волині. ОНОВЛЕНО

25 Січня 2016 15:27
Національна поліція України починає атестацію особового складу працівників ГУ НП України у Волинській області.

Як повідомили у прес-службі поліції Волині, атестаційні комісії будуть складатися з представників громадськості, ЗМІ, правозахисних організацій. Внести пропозицію до складу комісії можна до 29 січня.

Основним завданням атестаційних комісій буде забезпечення якісного та прозорого процесу атестації співробітників поліції. Атестаційні комісії оцінюють професійні та особистісні якості працівника і приймають фінальне колегіальне рішення про його/її придатність до служби в поліції.

Режим роботи кожної комісії буде визначений її головою і передбачає регулярні засідання, а також проведення співбесід з співробітниками, які тимчасово виконують функції керівників підрозділів Національної поліції.

Процес атестації співробітників ГУ Національної поліції у Волинській області планується завершити до кінця березня 2016 року.

Пропозиції щодо кандидатів будуть прийматися від громадських, правозахисних організацій, міжнародних проектів технічної допомоги та засобів масової інформації до 29 січня 2016 року.

Вимоги до кандидатів:

- мотивація;

- бажання зробити свій внесок у процес реформування правоохоронних органів України;

- знання в галузі правоохоронної діяльності/юриспруденції;

- бажаний досвід роботи в правозахисній сфері/журналістиці/сфері управління персоналом;

- готовність до роботи в режимі ненормованого робочого часу.

Для подачі заявки необхідно заповнити анкету за посиланням ТУТ.

Нагадаємо, глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе 22 січня під час відеоселекторної наради з керівниками структурних і територіальних підрозділів НПУ анонсувала, що після атестації поліцейських Хмельниччини готується атестація працівників поліції Волині.

Зі слів Хатії Деканоідзе, атестацію працівників поліції Києва і Київської області закінчили упродовж минулого тижня. У процесі атестації спостерігається незначний процент "відсіву" працівників, які не пройшли атестацію. Переважна частина з цієї категорії – керівники різного рівня поліції Києва. Натомість рядові поліцейські атестацію проходять нормально.

"Жодних проблем у рядового складу з атестацією немає", – підкреслила Хатія Деканоідзе.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
дідо Показати IP 22 Січня 2016 17:30
Тих ,хто пройде атестацію , зарахувати спочатку простими патрульними на півроку, а потім призначати на посади.
Анонім до дідо Показати IP 22 Січня 2016 19:22
А как лично Ваша Светлость относится к тому факту, что ВСЕ они УЖЕ проходили аттестацию?
бабка до дідо Показати IP 25 Січня 2016 20:45
таке бідчуття що в тебе дійсно проблеми з законом..... все де про поліцію чи міліцію.....то ти рдразу "бубубубубубубу". Аж тоштинь від твоїх коментарів.
суддя Показати IP 22 Січня 2016 18:06
Готуеться контрольний постріл Собакова по людям,які віддали все життя МВС. Тепер молокососи з айфонами будуть стращати уркаганів та вести слідство ...
АС до суддя Показати IP 22 Січня 2016 18:47
Ну уркаганів в Луцьку вже 20 років немає,а ті що називають себе такими це пацанва з рогатками,а Аваков собак перестріляє бешаних які жили грабуюючи народ і прикриваючи шевроном МВС, а поліція навчиться слідство вести і людей поважати
Анонім до АС Показати IP 22 Січня 2016 19:25
А с чего ты взял, что он будет стрелять своих ребят?
Za до АС Показати IP 22 Січня 2016 23:08
Не смішіть моі портянки, навчаться? В кого?? Ле у настакому вчать? Нинішня поліція -це ледарі і халявщики, а майбутня - неуки і далекі люди. Бандюки мають в своіх кланах більше рорядку і толку, ніж довбана полвція
ГАНЬБА яйценюку Показати IP 22 Січня 2016 23:29
стріляти треба в клятого пенсійного ВОРА-жидяру Яйценюка
не пацик Показати IP 23 Січня 2016 11:54
Залишаться начальники іх шофери- секретарки -кадровики- штаби- бугалтерія - і патрульна поліція. А більше нащо ? Книжка ЕДР е - кого що вкрали чи недай БОГ гірше в нею каліграфічним почерком черговий запише і на цьому все. Зараз нема кому шукати так як неосновне- головне зарегіструвати . питання тоді для чого стільки міліціі- правда для повноі ясності неохідно зробити колонку крімінал в прессі-телебаченні хай журналісти шукають -вони ж мають право пістоля носити а зарплата в них мала-будуть мати підробіток щоб з міліціонерів не кепкували.
Рома Показати IP 23 Січня 2016 12:02
Атестація потрібна, але потрібно щоб вона пройшла чесно і не предвзято. На сьогодні практика показала, що влада звільняє старий керівний склад (незважаючи на результати атестації) і ставить всеодно людей які працювали на керівних посадах під час Януковича і є набагото гіршими і корумпованішими, ніж їх попередники!!!
Андрій Показати IP 23 Січня 2016 12:04
Нехай спочатку пройдуть атестацію Аваков і Деканоідзе!!! Як може інженер і вчителька проводити реформу поліції!!! Це буває тільки у нашій любій державі!!!)))
катя до Андрій Показати IP 7 Лютого 2016 02:41
Це точно блін.Хто вони такі,що хіба є освіта хоча б юридична?Це ще треба було б вияснити як та саме Хатія і звідки вона,як отримала свою посаду і за що?
я Показати IP 23 Січня 2016 12:53
думаю достатньо провести атестацію таку як потрібно в керівного складу,а не простих поліцейських в онлайн режимі на ТБ їх не багато
я Показати IP 23 Січня 2016 13:10
провести переатестацію керівного складу а не простих рядових,які знімають квартири.Чому гаїшники звільняються а не переводяться в іншу службу бо на зарплату не виживе вони так говорять.Атестацію провести керівників в онлайн режимі на ТБ щоб всі бачили їх не так багато.
волинянам Показати IP 25 Січня 2016 15:42
шпигу першого на атестацію!!!!!! він її за розумом ніколи не пройде, янтарний покривач
Толік Показати IP 25 Січня 2016 17:15
Та ви менти вас усіх треба гнати поганою мітлою.Ви усі хабарники і здирники аглі і підлісобливо ця полішучня яка поналазила сюди. Ви з себе корчите королів для вас людина ніхто. Попав я колись до вас. Ви знущалися як могли принижували.Не дали подзвонити дому а за що що йшов з весілля випивший.Був біля самого свого дому-ажу не берітьчого ви від мене хочете а ви відігралися на мені. Нікого ви не спасаєтеікому не допомагаєте.А жінка вдома чуть з розуму не зійшладе я зник.
П'ю в межах норми до Толік Показати IP 25 Січня 2016 23:19
знаєш....от чинаю твій коментар.....зробив один висновок, ти був толіком і толіком залишився, а до Анатолія тобі я бачу в цьому життті не дорости. Тебе що всі 1200 міліціонерів тебе пяного ловили і на тобі відривались? А як знущались, що гвалтували? Так ти шановний давай скарги пиши в відповідні контролюючі органи.....в нас же прокуратура та суд замі чесні правоохоронні органи... Так що флаг тобі в руки...і давай або з скаргою на Л.Українки, 24, або В прокуратуру на Винниченка. Або виходить якщо тебе там принижували "мєнти" і ти не скаржився....значить тобі зподобалось "шалунішка".....або ти звичайний алкаш який нічим ніколи не довольний.
Сеня до Толік Показати IP 27 Січня 2016 17:23
Нормальних дуже мало,всі хочуть поживитись,заробити на тобі,бо вони влада,понакупляли на зарплату мерсів і працюють,в нас в Ковелі 50% таких,як в міліції так і в мрео,разні зейки , симинюки ,романюки Хапуги, якщо такі далі пройдуть в поліцію то про що говорити.Потрібно щоб люди які живуть в місті приймали участь в виборі поліції.
михайло Показати IP 25 Січня 2016 17:31
Атестаційну комісію надрукуйте поіменно, іх кваліфікацію, де працюють і що самі зробили для держави. Атестувати повинні достойні, а не якийсь зброд. Тоді дійсно буде відбір.
За об'єктивність Показати IP 25 Січня 2016 21:01
Блін, які ви майже всі злі. От не вже в нас проблема тільки в поліції (міліції). От в судовій системі - все добре, в прокуратурі- взагалі супер. А от ціни ростуть-то міліція, бакс в верх, то міліція, зарплату не платять - то мілціїя. В поліції робити атестацію слід перш за все керівництво.... А дайте простому поліцейському нормальну, достойну зарплату, матеріальне забезпечення і будуть вони працювати не гірше ніж поліцейзькі за кордоном. В них і так вихідних не має, бумагу купи за свої кошти і т.п.. Да ну і відповідно справедливі кадрові переміщення, а то в нас підполковник чи майор без звязків , який працює в правоохоронних органах 25 років максимум за все життя дослужився до дільничого, а якийсь синок, сестричка чи т.п. якогось мажора-посадовця(а таких безліч в УМВС у Воли.обл. ), пропрацювавши в правоохоронних органах від 1-до 6 місяців стає одразу начальником. Так що не має чого циплятися до простого рядового міліціонера. От де слід звертати увагу перш за все при переатестації. А свої емоції можете собі в одне місце......запхнути. Тут має бути обєктивність та справедливість.
анонім Показати IP 10 Лютого 2016 09:40
вони нові поліцейські нехай по місяцю в ато їдуть ато в київі дитину застрелили
Павло Показати IP 14 Лютого 2016 17:12
Скажу що вказана атестаційна комісія нехай готується до серйозних судових справ. Бо так як проходить на нинішній час атестація не входить ні в які законні рамки. Цікаво як може приймати оперативного працівника на посаду якась журналістка що тільки закінчила бурсу, або як люди які стояли на майдані беруть гроші за те щоб звільнити того чи іншого працівника поліції, який мішає.???? Народ в Україні нема і не буде справедливості. До тих пір поки ге введуть смертну кару!!!!!
Ніна до Павло Показати IP 14 Лютого 2016 17:42
Так. Я вже чула не один раз що комісії за окрему плату виганяють нормальних працівників поліції. Прокуратура деж Ви...чим займаєтесь.. тут під носом корупція та хабарництво!!!!!
Григорій Показати IP 16 Лютого 2016 03:54
Так комісії у нас цікаві...Той, хто захищає корупціонерів та казнокрадців тепер і сам член однієї з атестаційних комісій на Волині...Ось так і проходять європейські реформи "по-грузинські"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus