USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Готовність до відкриття – 99%: Ігор Палиця проінспектував перинатальний центр у Луцьку*

3 Липня 2019 18:53
Волинський обласний перинатальний центр готується розпочати роботу вже в другій декаді липня. Унікальний для України заклад впроваджуватиме найсучасніші медичні практики, а також забезпечуватиме максимальний комфорт для пацієнтів і їхніх родин.

Проінспектувати, як відбувається підготовка закладу до відкриття, вкотре завітав голова Волинської обласної ради, кандидат в народні депутати від виборчого округу №22 (м. Луцьк) Ігор Палиця.

Увага керівника вищого органу представницької влади на Волині до медзакладу не випадкова. Адже саме завдяки домовленості Ігоря Палиці з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом в 2017 році область отримала 64,4 млн гривень (45 млн з держбюджету та 19,4 з Державного фонду регіонального розвитку) на добудову центру.

Ще 10 мільйонів виділили у 2018 році, а фонд Віктора Пінчука у відповідь на звернення Ігоря Палиці пообіцяв профінансувати купівлю обладнання на 6,5 мільйона гривень.

Долучився до облаштування медзакладу й Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», пожертвувавши 1 мільйон гривень на придбання дихального апарату.

На обладнання з обласного бюджету цьогоріч виділили 16 мільйонів гривень. Проте цих коштів не достатньо – заклад потребує ще 16 мільйонів для того, аби докупити все необхідне для роботи.

Зі слів виконувача обов’язків гендиректора Волинського обласного перинатального центру Ірини Горавської, заклад готовий до відкриття на 99%, а безпосередньо саме відкриття готують на другу декаду липня.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ігор Палиця високо оцінив і перебіг робіт з підготовки до відкриття закладу, і роботу керівника закладу загалом.

«Я цілком задоволений перебігом робіт та підготовкою перинатального центру до відкриття. Це той випадок, коли керівник дійсно на своєму місці, а її відповідальний підхід до роботи приносить чудовий результат. Окрім того, Ірина Іванівна зібрала прекрасний колектив професіоналів, який, я сподіваюсь, дозволить реалізувати весь потенціал цього надсучасного медзакладу», – зазначив Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
панянка Показати IP 3 Липня 2019 19:02
А Зе! запросять на відкриття?
Алла Показати IP 4 Липня 2019 14:09
Можна номер в відділ кадрів. Цікавить робота

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus