USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський перинатальний центр отримає ще 40 мільйонів

3 Листопада 2017 19:05
Із нового року з держбюджету на перинатальний центр виділять ще 40 мільйонів гривень.

Про це стало відомо під час програми «Актуальне інтерв’ю» ТРК «Аверс» за участю голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Як відзначив голова облради, попередні 45 мільйонів гривень із державного бюджету на добудову перинатального центру таки вдалося отримати завдяки впевненості прем’єр-міністра Володимира Гройсмана в тому, що кошти будуть спрямовані безпосередньо на медичний заклад.

«Прем’єр побачив наше бажання, він знає, що я ні копійки не візьму собі в кишеню, а всі 45 мільйонів підуть на перинатальний центр, і те, що людям це необхідно», – акцентував Ігор Палиці.

Та додав, що затримка в надходженні коштів виникла у зв’язку з бюрократичними процедурами.

Нагадаємо, 20 жовтня Волинь відвідав прем’єр-міністр Володимир Гройсман, який у рамках робочого візиту проінспектував також хід будівництва перинатального центру в Луцьку. А перинатальний центр розпочав процедуру закупівлі медичного обладнання та апаратури. Окрім того, повідомляли, що це буде надсучасний перинатальний центр, подібних якому ще немає в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus