USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Говерла» підкорена двічі: «Старий Луцьк» здобув другу перемогу. Фоторепортаж

28 Лютого 2021 15:06
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» у другому матчі спарки знову без особливих проблем здолав «Говерлу» з Івано-Франківська. Сьогодні лучани зуміли закинути 100 очок, перемігши з рахунком 100:73.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 28 лютого в ОДЮСШ.

Учора «Старий Луцьк» переміг «Говерлу» з рахунком 84:64, тож сьогодні луцькі баскетболісти прагнули повторити успіх.

Перші очки у матчі закинув Тютюнник, а невдовзі з-за дуги влучив Унгурян. За стартові три хвилини лучани мали +7, тож гості взяли тайм-аут, але після перерви Унгурян знову забив «трьоху». Коли лідер лучан закинув черговий трьохочковий, рахунок був 19:8. Але невдовзі баскетболісти «Говерли» зібралися та до кінця чверті зуміли скороти відставання до чотирьох очок – 26:22.
На початку другої чверті команди почали обмінюватися трьохочковими атаками: спочатку «трьоху» забив Прозапас, гості відповіли ендваном, а після цього з-за дуги влучив Коцько. Лучани ніяк не могли налагодити гру в захисті, тож «Говерла» наблизилася на відстань одного очка, після чого Володимир Журжій взяв тайм-аут. І це дало результат – Тютюнник забив ендван, а Федчук влучив здалеку, тож тепер тайм-аут взяли гості. За дві хвилини до великої перерви Федчук знову забив «трьоху», а через хвилини його дію двічі повторив Унгурян, що дозволило лучанам наростити солідну перевагу після другої чверті – 59:42.
На початку третьої чверті лучан добре кидали трьохочокові, але сама десятихвилинка вийшла доволі рівною, у ній «Старий Луцьк» переміг з перевагою лише в одне очко. Загальний рахунок перед фінальною чвертю – 78:60.

У четвертій десятихвилинці лучанам потрібно було просто довести матч до логічного завершення, що вони і зробили за допомогою молодих гравців, яким Володимир Журжій дав ігровий час – 100:73.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, закинувши 25 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Лютого 2021 15:16
Спорт і культура вічні для волинського журналіста
Вболівальник Показати IP 28 Лютого 2021 19:56
З нетерпінням очікуємо матчів з конкурентними командами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus