USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ГПУ направила Курченку підозру про спробу повалення влади в Україні

5 Грудня 2017 16:44
Генеральна прокуратура сьогодні направила українському бізнесмену-втікачу Сергію Курченку та його помічнику підозри про спроби вчинення незаконних дій з повалення влади в Україні. Про це сьогодні заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, виступаючи з трибуни Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

“І Курченку, і цій особі — його помічнику, ім'я якого ми поки не називаємо, вже сьогодні надіслано нові підозри про скоєння злочинів — фінансування і скидання у незаконний спосіб чинної української влади з метою повернення своїх активів незаконних очевидно”, — сказав Ю.Луценко.

Раніше ГПУ заявляє, що зафіксувала отримання оточенням екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі близько 0,5 млн дол. США від бізнесмена Сергія Курченка для фінансування мітингів в Україні задля захоплення державної влади.

Згодом, журналісти пробралися в машину до екс-голови Одеської облдержадміністрації, лідера партії "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Саакашвілі спростував звинувачення у зв'язках з олігархом Сергієм Курченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
124 Показати IP 5 Грудня 2017 19:21
Вони ще не те придумають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus