USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Саакашвілі відповів на звинувачення у зв'язках із Курченком

5 Грудня 2017 14:20
Журналісти пробралися в машину до екс-голови Одеської облдержадміністрації, лідера партії "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі. Саакашвілі спростував звинувачення у зв'язках з олігархом Сергієм Курченком, передає РБК-Україна.

"Повна брехня", - заявив Саакашвілі. На питання, "як до вас ставляться", Саакашвілі відповів: "А як ви думаєте".

Крім того, Саакашвілі був пристебнутий наручниками до сидіння. Разом з ним в машині були 7 осіб.

Як повідомлялося сьогодні, генеральний прокурор України Юрій Луценко продемонстрував ЗМІ телефонної розмови між екс-головою Одеської облдержадміністрації, лідером партії “Рух нових сил” Міхеїлом Саакашвілі та українським бізнесменом, соратником екс-президента України Віктора Януковича Сергієм Курченком.

Нагадаємо, 5 грудня, близько 7:00 ранку в помешканні екс-глави Одеської ОДА, колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі на вулиці Костьольній, 7, працівники СБУ обшуки. Після цього народний депутат Юрій Дерев’янко заявив, що Міхеїла Саакашвілі звинувачують у спробі державного перевороту в Україні. Повідомлялося, що під час обшуків до квартири Саакашвілі намагалися пройти два народні депутати, а також адвокати екс-глави Одеської ОДА. Однак правоохоронці не допустили їх до підзахисного.

Саакашвілі посадили в автомобіль правоохоронців. Без сутичок під будинком не обійшлося, однак минулося без поранених. Активісти розбили лобове скло мікроавтобуса. Автомобіль із Саакашвілі намагався пробратися повз натовп. Між поліцією та прихильниками лідера «Руху нових сил» спалахнули локальні сутички. Протестувальники звільнили Саакашвілі з мікроавтобуса, в якому він утримувався працівниками СБУ. Згідно з попередньою інформацією, активісти перерізали шини в авто
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 5 Грудня 2017 14:27
Інших проблем в країні немає як Сакаашвілі? Люди не мають чим оплатити компослуги , безробіття, корупція процвітає. Декларації чиновників показали і толку ?! ,Що робиться в Україні, влада за грошима не бачить проблем людських!!
Лучанин Показати IP 5 Грудня 2017 14:34
Всі повинні дотримуватись законів України, в т.ч. і грузини. А, якщо вони, з допомогою Януковича та його оточення, хочуть влаштувати бойню серед українців на Україні, то у них дві дороги: або в Грузію, або в каталажку.
Українець Показати IP 5 Грудня 2017 16:07
Якраз проблема в тому, що коупціонерів у нас "викохують", а тих хто хоче з ними боротись арештовують.
До Українець Показати IP 5 Грудня 2017 17:42
Це ти про про тих корупціонерів, які "хапнули" 500 тис.дол. США???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus