USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Колишньому заступнику генпрокурора оголосили про підозру

11 Квітня 2016 14:19
Співробітники Генеральної прокуратури України у ніч проти 11 квітня оголосили підозру колишньому заступнику генпрокурора Віталію Каську.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прокурор ГПУ Владислав Куценко.

«Віталія Каська повідомили про підозру декілька хвилин тому за частиною 4 ст. 190 (Шахрайство). Кримінальне провадження пов'язане із незаконним заволодінням державними квартирами під час перебування на службі в органах прокуратури шляхом обману!», - написав він.

Куценко стверджує, що Касько двічі отримав службові квартири у той час, коли інші працівники прокуратури не можуть отримати службове житло.

«При цьому, за наявними у нас документами, заволодіння квартирами відбулось шляхом обману», - запевнив представник Генпрокуратури.

«За процедурою, найближчим часом мої колеги внесуть клопотання до суду про обрання запобіжного заходу щодо підозрюваного Віталія Каська. Він є підозрюваним — це його процесуальний статус. Після того як судом буде обрано запобіжний захід, в нас буде проходити досудове розслідування. Після проведенння досудового розслідування готується обвинувальний акт і передається до суду», — додає Куценко.

Віталія Каська повідомлено про підозру декілька хвилин назад за частиною 4 ст. 190 (Шахрайство). Кримінальне провадження...

Опубликовано Владиславом Куценко 10 апреля 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 11 Квітня 2016 14:27
У нас таких засранців цілий вагон
Коля Показати IP 11 Квітня 2016 14:38
Як звільнився то починають на нього гнати беса. Ви перевірте тих хто дійсно накрав в прямому розумінні цього слова . А не ловлять на 1-2 тис а ті хто краде мільйони не трогаєте!!!! Робіть свою робту а не тих хто звільняється переслідуєте. Пшонка і Шокін нічого не взяли на з\плату відпахали?!
Не Касько Показати IP 11 Квітня 2016 14:39
Прийде час владіку куценко і тобі також вручать повідомлення про підозру за справи твої темні, що ж ти тоді заспіваєш, як був на Майдані?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus