USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

«Гра з кров’ю та м’ясом», – баскетболіст «Старого Луцька» про перемогу над «Рівним»

7 Лютого 2022 14:49
Тренери та баскетболісти «Старого Луцька» й «Рівного» поділилися вражаннями про гру своїх команд у матчах Волинського баскетбольного дербі.

Нагадаємо, у першій грі лучани поступилися з рахунком 62:78, а наступного дня зуміли зібратися та взяти реванш – 59:54. Ця перемога дозволила нашій команді залишитися на першому місці у групі перед наступним етапом Вищої ліги.

Головний тренер БК «Рівне» Михайло Переверзій так прокоментував гру: «Рахунок на табло. Тільки з цього можна зробити висновок, що в нападі наші хлопці зіграли приблизно так, як лучани грали в нападі у першій грі. Чому так сталося – поки не розумію. Можливо, це втома, можливо, недооцінка після першої гри. Не забити стільки м’ячів… Суперник грав дуже агресивно. Лучани заслужено перемогли в другій грі, з чим я їх і вітаю. Я думаю, що матчі вболівальникам сподобалися, адже на майданчику була справжня боротьба».
Баскетболіст «Старого Луцька» Євген Коровяков: «У нас в першій грі нічого не вийшло. Ми мали двотижневу паузу і десь психологічно перегоріли під час підготовки.

І у нас, і у рівнян було кілька травмованих гравців. У першій грі в нас багато чого не вийшло. А на другий матч ми налаштувалися і дали бій. Я вітаю вболівальників і керівництво клубу. Круто, що люди приходять і вболівають за нас, дуже приємно. Гра була з кров’ю, з м’ясом, було дуже важко. Ми проявили характер та здобули результат, стали першими, з чим я всіх і вітаю».
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Якщо говорити про перший матч, то це була найгірша гра за останні декілька сезонів. Зранку ми зібралися з хлопцями, дивилися гру, аналізували, чому стався провал. Я вдячний хлопцям, що вони зробили висновки. Ми зібралися зранку, багато говорили, багато дивилися і одразу ж приїхали на гру. Хлопці реалізували те, про що ми домовлялися.
Окремо дякую вболівальникам, які нас несамовито підтримують. Інколи хочеться самому одягнути форму. Дуже приємно грати у такому залі. Я уявляю, яка це насолода для баскетболістів грати і вигравати тут. Ця перемога для глядачів. Кожен, хто виходив на майданчик, добре зробили свою справу. Не все у нас виходило в нападі, але через захист ми здобули дуже необхідну перемогу, яка дала нам перше місце».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus