USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грамотами Луцькради нагородять медиків, педагогів і депутатів

19 Серпня 2009 11:39
З нагоди Дня міста та Дня незалежності Луцька міська рада відзначить приблизно десять лучан почесними грамотами та подяками. Про це йшлося 19 серпня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань дотримання прав людини, боротьби із злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту, – інформує репортер «Волинських Новин».Заступник луцького міського голови Микола Іванюк зауважив, що почесними грамотами мерія намагається нагородити багато осіб, адже у Луцьку живе і працює чимало достойних людей. Цього разу «на грамоти» були запропоновані приблизно 20 лучан, проте до Дня незалежності та до Дня міста почесні грамоти Луцькради отримає із десяток мешканців обласного центру. Зокрема ними стануть директор Палацу учнівської молоді Степан Сидорчук, лікар-гастроентеролог комунального закладу «Луцька міська клінічна лікарня» Уяс Лідія, медсестра амбулаторії сімейної медицини Цісарук Світлана, директор Луцького комбінату шкільного та студентського харчування Зоя Мажара, перший проректор ЛНТУ Зоряна Герасимчук. Також окремим пунктом стало нагородження обранців луцької громади Володимира Никитюка, Олега Іванюка, Олександра Мишковця та Олександра Козлюка. Про досягнення цих депутатів коротко розповів присутній під час комісії секретар Луцькради Анатолій Бірюков. Під час роботи комісії йшлося і про те, що не варто приурочувати «роздачу» грамот до якось свята, варто зосереджувати увагу на досягненнях у роботі на благо міста, хоча не можна оминати увагою особисті ювілеї майбутніх володарів грамот і подяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Серпня 2009 12:15
Странно! Депутатів як правило земельними наділами нагороджують :)
Анонім Показати IP 19 Серпня 2009 12:29
самі себе нагородили
Анонім Показати IP 19 Серпня 2009 15:16
Як казав під час цьогорічного звіту фракції БЮТ у Луцькій міськраді її представник Сергій Григоренко - "медики і [вирізано - цензура]"...
Знаючий Показати IP 19 Серпня 2009 18:28
Прізвище директора палацу учнівської молоді Сидорук, а не Сидорчук

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus