USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Гравець «Волині» став героєм туру, ще троє волинян – у символічних збірних

7 Листопада 2020 14:47
В 11-му турі Першої ліги чемпіонату України «Волинь» повернулася на шлях перемог – на виїзді «Хрестоносці» здолали одного з лідерів першості – «Гірник-Спорт» (3:0)! А здобутки наших футболістів не залишилися без уваги традиційних підбірок від провідних футбольних сайтів.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

Так, Джемаль Кизилатеш – автор єдиного дубля у звітному турі змагань – разом із Євгеном Протасовим потрапили до символічної збірної туру від порталу «FootBoom». Разом із тим, наш український півзахисник турецького походження став найкращим гравцем туру за версією «Спорт Арени»!

Крім цього, до одинадцяти найкращих у турі увійшов і наш Іван Цюпа!

Лівий захисник – Іван Цюпа

«Гірник-Спорт» сягнув найвищого для себе другого місця у поточному чемпіонаті. Цей клуб уже став подразником навіть для записних фаворитів сезону, тому було особливо важливо взяти очки в очному протистоянні. Цим «Волинь» не лише скорочувала своє відставання, а й реабілітовувалася за мінімальну поразку від «Авангарда» в минулому турі. Відзначаємо велику перевагу лучан на флангах: вінгери могли творити без оглядки на редути, де відпрацьовували їхні напарники-захисники. А Цюпа, окрім якісної роботи позаду, ще й вдало запустив м’яча вперед під час одного з голів Кизилатеша, а також кілька разів здорово підтримував прориви Протасова, віддавши йому гольову на третій м’яч«, – йдеться у дописі «Спорт Арени».

Нагадаємо, що в 11-му турі волиняни отримали ще один Оскар – головний тренер команди Василь Сачко був визнаний найкращим серед колег у турі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus