USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Греція відкликала свого посла з Росії, – ЗМІ

11 Серпня 2018 11:34
Греція ухвалила рішення про відкликання свого посла Андреаса Фріганаса з Російської Федерації.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на видання Dikaiologitika.

Відзначається, що оголошення про відкликання з Росії Андреас Фріганас отримав у п'ятницю, 10 серпня. На місце Фріганса призначать іншого посла.

Водночас видання Madata з посиланням на джерела в МЗС Греції заперечує повернення посла. За словами співрозмовника видання, цього рішення не було.

Нагадаємо, 11 липня стало відомо про рішення уряду Греції вислати з країни двох російських дипломатів. Також влада країни заборонила в'їзд до Греції ще двом громадянам РФ.

Причиною для такого рішення стали "численні і скоординовані" дії Росії, спрямовані на посилення свого впливу в Греції.

Міністерство закордонних справ РФ викликало посла Греції і повідомило йому про дзеркальні заходи у відповідь на висилку Афінами російських дипломатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 11 Серпня 2018 15:08
Греція вислала посла, США розширяє санкції, а сліпотраст розширяє торгівлю з "партньорамі" та проводить черговий парад в річницю "Іловайського котла" (обіцяного "зелёного коридору" під час оформлення сліпотрасту в Англії і "райських офшорів" на Віргінські островах..)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus