USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Громадська рада при прокуратурі Волині не може зібратися

28 Березня 2016 16:05
Останнє засідання громадської ради при прокуратурі області відбулося ще минулого року. Зібрати кворум громадської ради виявилося надзвичайно складно.

Про це стало відомо під час зустрічі прокурора Волині Дмитра Чепіжака з активістами сьогодні, 28 березня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВИМАГАЮЧИ ВІДСТАВКИ ШОКІНА, ЛЕДЬ НЕ ДОВИМАГАЛИСЯ ВІДСТАВКИ ПРОКУРОРА ВОЛИНІ

Так, однією з вимог активістів було переобрання членів громадської ради при прокуратурі. Дмитро Чепіжак пояснив, що громадська рада при прокуратурі – це самостійний дорадчий орган, на який прокуратура не має впливу. Але при всій цій автономності, громадська рада не може зібратися.

«Я неодноразово просив їх більш активно працювати. На сьогодні громадська рада не збирається. Збори востаннє відбувалися у минулому році, прийшла половина людей, ледь кворум зібрали», - пояснив прокурор Волині.

Оскільки громадська рада нині є недієвою і не може зібратися, то постає питання, чи не варто вносити до її складу зміни.

«Я прошу голову громадської ради, щоб він визначився: якщо він не хоче організовувати засідання і активну діяльність, то, можливо, хай відійде від керування громадською радою, і перевиберуть іншого. Наразі я чекаю відповіді», - повідомив Дмитро Чепіжак.

До слова, головою громадської ради при прокуратурі області є Віктор Прокопчук, колишній депутат обласної ради. До складу громадської ради наразі входить 21 людина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Литовище Показати IP 28 Березня 2016 16:15
Прокуратуру послухати,то всі там святі...А митниця,бурштин,контрабанда,хабарництво-це все не вони...Сміх та реально гіркі сльози.
800 Показати IP 28 Березня 2016 19:30
А як це умудрились впихнути в громадську раду 6 пенсіонерів органів прокуратури?
freeShabala Показати IP 29 Березня 2016 13:48
маю незаперечні докази злочинів волинсських прокурорів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus