USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Громадські об’єднання зможуть перейти від розмов до діла?

30 Березня 2009 12:50
Учора, 29 березня, в Києві відбулася Громадянська асамблея України «Дія громадянського суспільства в умовах державної кризи», де акцентувалася увага на потребі громадським організаціям перейти від обговорення цієї проблеми до розробки та здійснення реальних кроків. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, учасники асамблеї констатували, що політична криза в Україні стає постійним явищем і за минулі два роки лише поглибилася. Фактично, політики виявилися нездатними ефективно вирішувати «проблеми насущні», тому це завдання повинен робити недержавний сектор.
Власне, під час роботи тематичних секцій асамблеї багато говорилося про конкретні кроки, які повинні зробити громадські об’єднання. У коментарі «ВН» координатор ГАУ у Волинській області Михайло Шелеп розповів, що упродовж наступного місяця оргкомітет розроблятиме механізм дій.
Зокрема, на думку пана Шелепа, доцільно тиснути на Верховну Раду, аби вона змінила закон про референдум. Ще один важливий напрямок – проведення освітніх кампаній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus