USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Громадським організаціям у Луцьку нададуть пільги на оренду

23 Листопада 2018 09:33
Двом громадським організаціям, які орендують приміщення, що перебуває в міській комунальній власності, планують надати пільги – вони зможуть орендувати приміщення за 1 гривню.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації 23 листопада.

Керівниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко розповіла, що договір оренди на приміщення з ГО «Федерація боксу міста Луцька» було укладено у вересні цього року, мова – про приміщення на вулиці Богдана Хмельницького, 40.

Як зазначила Алла Грабко, приміщення перебуває в незадовільному стані та потребує негайного ремонту. Так, за попередніми оцінками ремонт обійдеться організації у 1,5 мільйона гривень. Орендна плата, своєю чергою, становить 4,842 тисячі гривень.

Також організація планує закупити необхідне обладнання та інвентар.

«У зв’язку з тим, що такі витрати потрібні на ремонт і закупівлю обладнання, ми пропонуємо надати пільгу в розмірі 1 гривні за оренду, щоб громадська організація якнайшвидше розпочала ремонт», – сказала Алла Грабко.

Таку пільгу «Федерація боксу міста Луцька» отримає на три роки. Як підкреслила Алла Грабко, кошти, потрібні на ремонт приміщення, значно перевищують суму, яку би отримувала міськрада за оренду.

Депутат Юрій Безпятко звернув увагу на те, що міська рада мала б самостійно провести у приміщенні ремонт, а потім надати його в оренду. Тож члени комісії підтримали проект рішення.

Окрім того, відповідну пільгу на оренду за 1 гривню запропоновано надати Волинській обласній організації «Студентське братство Волині», котре орендує приміщення на проспекті Молоді, 13б. Ця організація займається тим, що проводить табори та інші заходи для дітей і молоді.

Також Алла Грабко розповіла, що відділ управління майном міської комунальної власності виступає з ініціативою збільшити площу орендованого нежитлового приміщення на проспекті Відродження, 2. Мова – про підвальне приміщення, яке за пільгою орендує Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus