USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Відродження національних традицій» не платить за оренду в казну Луцька

23 Грудня 2017 22:10
Скандальне приміщення на вулиці Лесі Українки, 25, яке торік хотіли продати, досі використовує громадська організація «Відродження національних традицій», але за оренду кошти не сплачує.

Під час пленарного засідання 36-ої сесії Луцької міської ради 22 грудня депутат Борис Смаль поцікавився, чи ефективно в місті використовують комунальне майно, зокрема за адресою Лесі Українки, 25.

Нагадаємо, що поцікавився він цим об’єктом саме тому, що рік тому підвальне приміщення хотіли продати з аукціону, коли договір оренди з ГО закінчилася. Тоді був проти продажу приміщення екс-заступник міського голови Тарас Яковлев, мовляв, там буде музей волинської вишиванки. Втім, виконком прийняв рішення його продати, та на заваді цьому став тодішній градоначальник, який заветував волю виконавчого органу міської ради.

Начальника управління майном міської власності Луцької міської ради Алла Грабко, відповіла, що по цьому приміщенню є заборгованість щодо орендної плати.

Зі слів посадовця, вже підготували документи для звернення в суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 23 Грудня 2017 22:40
Ну чого тут дивуватися: не платити - це і є головна національна традиція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus