USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Громадянці Куби перетнути держкордон за підробленим паспортом не вдалося

4 Серпня 2009 09:47
Сьогодні, 4 серпня, у потязі сполученням «Київ – Варшава» співробітники відділу прикордонної служби «Ягодин» Луцького прикордонного загону ДПС України затримали громадянку Куби, яка хотіла перетнути держкордон України за підробленим паспортом. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону, приблизно о 01.04 на початку доби 4 серпня у пункт пропуску «Ягодин – залізнична станція» прибув потяг №67 сполученням «Київ – Варшава». Під час здійснення прикордонного контролю  о 03.00 прикордонники Луцького прикордонного загону виявили в ньому громадянку Куби, яка намагалася перетнути державний кордон за підробленим загальногромадянським закордонним паспортом Естонії.
 
Цю жінку доставили до службового приміщення ВПС «Ягодин» для проведення комісійного технічного дослідження паспортного документу та складання відповідних актів. Як з’ясувалося, сторінки з установчими даними особи та відмітки Державної прикордонної служби України у ньому підроблені та не відповідають встановленим зразкам.
 
Під час оперативно-перевірочних заходів прикордонники встановили: ця громадянка прибула до України з Куби у квітні 2009 року. В Києві з допомогою свого знайомого – громадянина України, вихідця з Республіки Куба – придбала закордонний паспорт Естонії.
 
Отож, це затримання стало можливим завдяки вмілим та професійним діям інспекторського складу зміни прикордонних нарядів, – стверджує начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus