USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гроші для Охматдиту та зарплата держслужбовців: на що хочуть перерозподілити видатки МОЗ

11 Листопада 2020 12:46
Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні планує перерозподілити видатки МОЗ на 2020 рік, зокрема, на придбання рентгенівської трубки для Охматдиту та перерозподіл коштів на програму щодо оплати праці держслужбовців.

Про це повідомляє УНН із посиланням на сьогоднішній порядок денний уряду.

Так, урядовці планують розглянути два проекти розпорядження щодо перерозподілу деяких видатків держбюджету, передбачених МОЗ на 2020 рік. Один із проектів розпорядження має на меті фінансове забезпечення придбання НДСЛ «Охматдит» рентгенівської трубки до апарату комп’ютерного томографа, придбання джерел іонізуючого випромінювання для апаратів променевої терапії для Національного інституту раку, забезпечення лікування за кордом громадян України та збільшення кількості наданих послуг методом трансплантації органів і тканин.

Окрім того, пропонується зменшити обсяг видатків споживання за бюджетною програмою «Керівництво та управляння у сфері державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення» на суму 3789,4 тисячі грн (з них оплата праці – 3106,1 тис. грн), які не використовуються НСЗУ та збільшення обсягу видатків споживання за бюджетною програмою «Керівництво та управляння у сфері охорони здоров’я» на 3789,4 тис. грн з метою забезпечення достатнього рівня оплати праці державних службовців.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути низку питань, зокрема, щодо виділення коштів для підведення кисню до ліжок в лікарнях, які приймають пацієнтів з коронавірусом. А також про перерозподіл видатків для МОЗ на 2020 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 11 Листопада 2020 13:30
систематичне збільшення зряплат *"х народу при нульовому результаті їх діяльності - першочергове завдання діяльності .
Анонім Показати IP 11 Листопада 2020 13:39
приступ щедрості зеленого вови
Анонім Показати IP 11 Листопада 2020 16:14
дохазяювалися до скакалися. і так та медицина кульгає а вони ще й забрати хочуть та ще й в охматдиту. чим думають? гаманцем? вони ж не хворіють а як хворіють то лікуються в німеччині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus